Cirkusartister vil imponere med humor og teater til DGI International GymShow 2019

Aaron DeWitt og Colin André-Hériaud elsker at dele deres humoristiske optræden med publikum. Derfor kan du roligt glæde dig til at opleve de to cirkusartister til DGI International GymShow.

Når Aaron DeWitt og Colin André-Hériaud skal optræde til DGI International Gymshow bliver det på en større scene end de små, intime scener de er vant til.

De sammenligner sig selv med Tom & Jerry, og det er også det, cirkusartisterne Aaron DeWitt og Colin André-Hériaud håber, at publikum vil opleve i november. De indtager nemlig gulvet til DGI International GymShow 2019 sammen med flere andre udenlandske artister og de to seneste DGI Verdenshold.

Humoren er vigtig for Aaron DeWitt og Colin André-Hériaud, og det er også derfor de sammenligner deres optræden med den ikoniske kat og mus-duo.

”Vores optræden til DGI International GymShow handler om en omhyggelig gartner og hans evindelige kamp med en nysgerrig havestatue. Vi forsøger at fange publikum gennem den humoristiske interaktion mellem de to – både gennem cirkusteknikker, men også teater,” forklarer Aaron DeWitt. 

Duoen lytter til publikum

Aaron DeWitt og Colin André-Hériaud mødte hinanden i 2011, og de har optrådt sammen lige siden. Gennem de mange års samarbejde har de arbejdet med at finde hinandens styrker og svagheder for at få en fælles rytme ved at lytte til publikum.

”Vi har tilladt publikum at reagere på vores optrædener, og de reaktioner og følelser har vi gjort vores bedste for at tage til os, for at bruge dem til at strukturere og forbedre vores optrædener,” siger Aaron DeWitt.

Men netop det, at de to cirkusartister er vant til at lytte til publikum, kan blive en udfordring for dem, når de skal på tour med DGI International GymShow.

”Normalt foregår vores optrædener i teatre og mere intime steder, hvor vi nemmere kan dele vores følelser med salen. Men her kommer vi til at optræde i arenaer, hvor der kan være længere mellem os og publikum. Vi er spændte på at se, hvordan vi tilpasser os situationen, men vi glæder os til udfordringen,” fortæller Aaron DeWitt.

Publikum skal have det sjovt

Fordi Aaron DeWitt og Colin André-Hériaud har optrådt sammen i mange år, har de et tæt bånd både på og uden for scenen. Derfor er de heller ikke nervøse for at noget skal gå galt, og det giver dem en frihed, når de skal på gulvet.

”Det vigtigste for os er, at vi nyder det, når vi optræder. De fleste af vores optrædener, og også det vi laver til DGI International GymShow, er rent sjov. Den følelse af sjov vil vi også have, at publikum mærker,” siger Aaron DeWitt.

Men mest af alt glæder duoen sig bare til at optræde i Danmark.

”Den her tour med DGI er ekstra spændende, fordi vi kommer rundt i landet. Vi håber, at vi kommer til at opleve den danske kultur. Og så glæder vi os bare til at optræde og at dele den glæde med publikum,” siger Aaron DeWitt.