DGI International GymShow 2019 genforener det seneste DGI Verdenshold i Holstebro

DGI International GymShow 2019 lægger vejen forbi Holstebro, Næstved og Kolding, og for nogle af de seneste Verdensholdsgymnaster betyder det også et gensyn med deres hjemegn. Derfor glæder de sig ekstra meget til showet.

Mathilde Toft Bro er på hjemmebane når hun, sammen med Verdensholdet, gæster DGI International Gymshow i Holstebro. Foto: Vibeke Green

Det bliver en samling af nogle af de dygtigste artister fra hele verden, der forkæler publikum med deres kunstneriske tilgang til bevægelse, når DGI International GymShow 2019 kommer til Holstebro d. 17. november.

For flere verdensholdsgymnaster fra hold 2018-2019 betyder DGI International GymShow 2019 ikke kun et gensyn med holdet, men også et gensyn med deres hjemegn. Blandt andet for Mathilde Toft Bro, der vender hjem til Holstebro, hvor hun har boet, imens hun læser til fysioterapeut.

”Det er mega fedt at skulle optræde i Holstebro! Nu har jeg i et par år haft en stor tilknytning til byen, så jeg har en stor omgangskreds der og kender en masse som kommer og ser showet, og der plejer at være en fed opbakning fra publikum. Så jeg kommer også helt automatisk til at give den en ekstra skalle, når det er i Holstebro,” siger Mathilde Toft Bro.

Glædeligt gensyn

Men særligt glæder hun sig til at se både nye og velkendte ansigter.

”Jeg glæder mig til at være sammen med Verdensholdet igen og lave de serier sammen, som vi skal. Men jeg glæder mig også til at se de andre artister og til at have nogle hyggelige dage sammen med en masse dygtige mennesker,” siger Mathilde Toft Bro.

Showet kan opleves i Gråkjær Arena i Holstebro den 17. november klokken 15.