International GymShow 2018: Det har artisterne med

Artisterne til International GymShow 2018 bruger meget tid på farten. Derfor har de fleste af dem noget med hjemmefra, der skal gøre tour-livet mere behageligt.

Antonio ”Shyno” Aguado, Spanien, breakdancer

”Jeg har tre små ting med, som jeg har fået i gave. Den første er en lille rund dims fra Japan, der er en slags legetøj. Det er meningen, den skal give held til at opnå det ønske, du skriver på den. Men jeg har ikke skrevet noget på den, for så håber jeg, at den bringer mig held i alting.

Den anden ting er en halskæde, jeg fik af en fan i Tyskland. Den skal sørge for, at jeg bliver venner med de mennesker, jeg møder på min vej. 

Den tredje ting er et tyndt armbånd, jeg har fået fra en af de andre i Arcopom. Der sidder en lille mønt i, som også skal give mig held.”

Jimmy Gonzalez, Spanien, jonglør

”Lige nu har jeg et stykke ler med i tasken, fordi jeg skal jonglere med ler i det næste show, jeg er med i. Det har jeg ikke altid med. Men hvis der er mulighed for at lave mad, der hvor jeg skal hen, så har jeg altid en kniv og krydderier med. Jeg synes, det er vigtigt at forsøge at gøre alle steder til hjem, når du er afsted. Ellers er det ikke fedt.”

Marius Constantin, Rumænien, freestyle skateboarder

”Jeg har altid et kamera med mig. Jeg elsker at tage billeder, og jeg vil gerne forevige alle de mindeværdige øjeblikke, jeg oplever. Billederne bliver gemt på en ekstern harddisk, hvor jeg har sorteret billederne efter tid, sted og dato, så jeg kan holde en smule orden i dem.”