Oplev magien – tag med til Gymnaestrada 2015

Bliv en af de 20.000 deltagere, der får en oplevelse, hvor gymnastik, fest og kultur møder hinanden i Helsinki.

Magi og masser af effekter til Gymnastrada

I sommeren 2015 har du chancen for at tage del i noget stort. Som gymnast kan du komme med til Gymnaestrada fra den 12.-18. juli 2015 i Helsinki – verdens største gymnastikstævne.

De første hold er så småt startet, men du kan sagtens nå at være med. Det er bare at møde op til den næste træning.

De allerede afholdte træninger bød på god gymnastik, godt humør og mødet med andre gymnaster, der har lyst til at tage del i denne store begivenhed.

Mange muligheder for dig

Som gymnast kan du deltage på et fælleshold – det vil sige et stort hold, der træner mod en opvisning på et af de store stadions i Helsinki.

Fælleshold træner flere gange inden afrejse forskellige steder i landet, og der findes fire hold:

  • Mixed Up +25 – For både den kvindelige og mandlige gymnast over 25 år, der er øvet og søger nye udfordringer.
  • Classic Ladies - For den kvindelige gymnast med erfaring inden for opvisningsgymnastik. Opvisningen varer 15 minutter og har fokus på bevægelse, musik og tempo.
  • Classic Senior – For damer og herrer med erfaring i at være med til gymnastikopvisninger. Sværhedsgrad tilpasses alder og bevægelighed.  
  • GYMFIT – På dette hold træner du selv hjemme i din forening eller på stuegulvet til en fælles opvisning med gymnaster fra andre foreninger i træningsformen GYMFIT.

Verdenshold for alle

Endelig er der muligheden for at tage del i det store verdenshold med gymnaster fra hele verden. Et hold, der samles i Helsinki, hvor programmet øves inden opvisningen. Her er niveauet tilpasset, så alle kan være med.

Gymnaestrada er verdens største internationale gymnastikstævne - gymnastikopvisningens OL. Hvert fjerde år mødes gymnaster fra hele verden til denne begivenhed med mere end 20.000 gymnaster fra hele verden.

Der er fokus på opvisning, samvær, galla og frem for alt gymnastik.

Læs mere og tilmeld dig: Gymnaestrada 2015