Oplev verdensholdets par-serie til DGI International GymShow

Maja Refshauge Kristiansen var en del af det 11. DGI Verdenshold. I slutningen af januar kan du opleve hele holde til DGI International GymShow.

Oplev Maja Refshauge Kristiansen fra Odense til DGI International GymShow 2018. Foto: Vibeke Green

DGI International GymShow 2018 løber af stablen 28. januar i Odense Idrætshal, og for 27-årige Maja Refshauge Kristiansen er det et højdepunkt at se frem til. Indtil juli 2017 rejste odenseaneren med det 11. DGI Verdenshold, og til showet samles holdet igen efter seks måneders pause.

Vi har spurgt Maja Refshauge Kristiansen til rejsen med DGI Verdensholdet og til DGI International GymShow. Her får du hendes svar:

Hvad er det bedste ved at være en del af Verdensholdet?

"Det er bedste er nok, at man får en hel masse venskaber med sig. Personer, som man er kommet meget tæt på i løbet af de her mange måneder, man har været sammen. Og samtidig er det selvfølgelig også det gymnastiske - at vi får lov til at nørde gymnastikken helt ned i detaljen og gøre et stort show ud af det, som vi får lov til at vise til en masse mennesker."

Hvad glæder du dig allermest til ved International Gym Show 2018?

"Jeg glæder mig til at få lov til at lave dele fra vores show igen, fordi det begynder man faktisk at savne, jo længere væk man kommer fra det. Men jeg glæder mig også rigtig meget til at møde artister fra andre lande og se, hvad det er, de har at byde på, og se hvordan de stykker et show sammen."

Hvad kan publikum se frem til fra Verdensholdets show til IGS18?

"Publikum kan se frem til at opleve nogle af de ting, som for os på Verdensholdet har været højdepunkter. Det vil være de ting, vi tager med til International GymShow. For eksempel tager vi vores par-serie med, som i vores show er en del af fortællingen om at gå fra et "jeg" til et "vi" og til sidst et "os". Par-serien i sig selv repræsenterer et "vi", hvor man til tider giver sig hen til en anden, men til tider også tvivler på tosomheden. Par-serien var i vores show med til at binde historien om at gå fra individ til et større fællesskab sammen, og derfor udgør par-serien en vigtig del af det 11. Verdensholds show.