Verdensholdsgymnaster: IGS18 bliver gensynsglæde og inspirerende underholdning

Til januar gæster DGI International GymShow 2018 byerne Næstved, Herning og Odense. Læs hvad tre lokale Verdensholdsgymnaster glæder sig allermest til ved showet.

De tre Verdensholdsgymnaster ser både frem til genforeningen med holdet - men også til at opleve suset på gulvet igen. Foto: Vibeke Green

I juli 2017 sluttede DGI Verdensholdet deres turné med opvisning, undervisning og fællesskab. Sammen med 25 andre gymnaster har Maja Refshauge Kristiansen, Pernille Schou Jørgensen og Anthon Haag Khorami rejst rundt i mange verdenshjørner som en del af det 11. DGI Verdenshold.

I dag er de tilbage i vante omgivelser. Maja i Odense på Fyn, hvor hun pendler til København for at læse en kandidat i humanfysiologi. Pernille, som kommer fra Næstved-egnen, arbejder som receptionist på Scandic Copenhagen. Og Anthon er tilbage på sit arbejde som gymnastiklærer på Vesterlund Efterskole, inden han efter jul begynder på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

International GymShow bliver som en slags genforening for os

Anthon Haad Khorami, gymnast på det 11. DGI Verdenshold

Men selvom hverdagen har meldt sig for Verdensholdsgymnasterne, har de heldigvis et glædeligt gensyn foran sig. Den sidste weekend i januar 2018 skal Verdensholdet nemlig samles som en del af DGI International GymShow 2018. Det sker i et fælles show sammen med de to foregående DGI Verdenshold, samt artister fra hele verden.

Og det er en begivenhed, som alle tre gymnaster ser frem til.

“International GymShow bliver som en slags genforening for os. Vi får både set hinanden, men samtidig får vi også mulighed for at lave nogle af de koreografier og spring, som vi har lavet sammen uendeligt mange gange. Men fordi det er et halvt år siden, vi sidst har gjort det, så kunne jeg godt forestille mig, at det bliver helt følelsesladet at skulle lave igen,” fortæller Anthon Haag Khorami.

Showet finder sted i Næstved, Herning og Odense, og dermed i de tre Verdensholdsgymnasters lokalområder.