DGI Inspiration

Kom på forkant med de nyeste trends inden for foreningsliv, gymnastik og fitness - og få masser af inspiration og nye input med hjem til dine hold.

DGI Inspiration inspirerer dig, hvad end du er hjælpeinstruktør, instruktør eller foreningsleder inden for gymnastik og fitness. Det er et event for dig, der elsker gymnastik, fitness og din forening, og som slet ikke kan lade være med at gå på opdagelse i alle de muligheder der findes for dig og dine hold.

Til DGI Inspiration samler vi op mod 2000 instruktører fra hele landet, og over en weekend vælger du mellem mange forskellige workshops, der er sammensat ud fra tidens stærkeste trends inden for gymnastik og fitness. Se mere til herlighederne i denne video:

Nogle af landets absolut bedste undervisere står klar med deres bud på, hvad der virkelig batter de næste år, og vores mål er, at du får prøvet det hele på egen krop.

På den måde kommer du hjem med masser af øvelser, trin og idéer, som du med det samme kan bruge i dit daglige arbejde i foreningen. Samtidig med at du udvikler dig som instruktør, hjælpeinstruktør eller foreningsleder.

Og så sørger vi for, at du har en fest hele vejen igennem.

DGI Inspiration løber af stablen hvert andet år i lige årstal. Næste gang den 24.-25. oktober 2020. Du kan tilmelde dig via linket herunder: