SPOT-kurser

Vi booker en instruktør til at komme hjem i jeres forening. I bestemmer, hvilket tema I vil have SPOT på.

Eksempler på SPOT-kurser i gymnastikken:

Tøm redskabsrummet - Vi tømmer jeres redskabsrum, giver ideer og inspiration til spændende og udviklende legemiljøer og redskabsopstillinger, hvor børnene kan øve grundmotorikken. Få ny inspiration med jeres nuværende redskaber til både den daglige træning og eventuelle opvisninger.

Boost Trivslen - Hvordan skaber du de bedste rammer for alle på holdet? Oplever du nogle gange udfordringer med børn med særlige behov på jeres hold? Der skal være plads til alle i foreningslivet. På kurset får du konkrete redskaber til at spotte børn med særlige behov, og hvordan du kan tilrettelægge en træning, hvor alle kan være en del af det fede fælleskab.

Springopstillinger på 1000 måder - Få inspiration til, hvordan jeres nuværende redskaber kan bruges på en ny måde. Få opfrisket, hvordan I bruger de redskaber, som I ikke så tit får frem i undervisningen. Få inspiration til nye og spændende redskaber som måske kunne være noget for jeres forening.

Eller lad os vide, hvad I har brug for i lige netop jeres forening. Kontakt din landsdelsforening, så tegner vi kurset i samarbejde mellem forening og instruktør.

Ny inspiration til rytmisk gymnastik Bliv klogere på hvordan du med en legende tilgang kan gøre den rytmiske gymnastik sjov og inspirerende.

Her får du inspiration til, hvordan du kan arbejde med grundtræning og de rytmiske elementer på nye og anderledes måder.

 

Brug musikken i gymnastikken Musik og gymnastik går hånd i hånd. En veludført koreografi kan forstærkes hvis man vælger det rette stykke musik og kan animere gymnasterne til at give mere af sig selv på gulvet. Musikken kan fortælle en historie, skabe stemninger og følelser ved publikum eller sætte rammerne for netop de tanker instruktørerne har gjort sig. Få idéer til at bruge musikken i dagligdagen og få redskaber til at skabe de bedste musikalske rammer i gymnastikken.