Gymnastik i skolen

Sæt gymnastik på skemaet i dine idrætstimer. Vi sammensætter gerne en dag eller præcis det forløb, der passer bedst til dig og dine elever.

Vil du prøve en anderledes idrætstime med spring, serier og rytmer? Vi gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i gymnastik.

Gymnastik i grundskolen dækker kompetenceområdet alsidig idrætsudøvelse, som inkluderer redskabsaktiviteter, dans og udtryk samt kropsbasis. Det giver eleverne rig mulighed for at udforske gymnastikken i idrætsundervisningen gennem hele deres skoletid – ligesom området giver muligheder for en styrkelse af elevernes motoriske udvikling og sikre en alsidig kropslig læring.

Gymnastik i skolen er for dig, som ønsker ny inspiration til idrætsundervisningen med motorik, dans & udtryk og spring- og redskabsaktiviteter. I materialet finder du også forslag til, hvordan du som idrætslærer griber idrætsprøven i 9. klasse an, hvis eleverne trækker disse temaer.

Du kan vælge mellem tre tilbud, som har til formål at skabe glæde og udvikling hos den enkelte elev. Ethvert forløb kan tilpasses netop din skoles behov og ønsker. 

  • Få besøg af en instruktør i idrætstimen
  • 3-timers kursus for idrætslærere
  • Komplet undervisningsforløb til dine idrætstimer

Tilbuddene henvender sig til alle klassetrin i folkeskolen.

Materialet kan downloades gratis her eller bestilles trykt her.

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger