Skræddersyede kurser

Vi booker en instruktør til at komme hjem i din forening. Du bestemmer, hvad tiden skal bruges på.

Det skræddersyede kursus sætter fokus på lige præcis det, som din forening har brug for.

Det kunne eksempelvis være:

Tøm redskabsrummet - Vi tømmer redskabsrummet, giver ideer og inspiration til spændende og udviklende legemiljøer og redskabsopstillinger, hvor børnene kan øve grundmotorikken. Få ny inspiration med din forenings nuværende redskaber til både den daglige træning og eventuelle opvisninger.

Ny inspiration til rytmisk gymnastik Bliv klogere på hvordan du med en legende tilgang kan gøre den rytmiske gymnastik sjov og inspirerende. Her får du inspiration til, hvordan du kan arbejde med grundtræning og de rytmiske elementer på nye og anderledes måder.

Brug musikken i gymnastikken Musik og gymnastik går hånd i hånd. En veludført koreografi kan forstærkes hvis man vælger det rette stykke musik og kan animere gymnasterne til at give mere af sig selv på gulvet. Musikken kan fortælle en historie, skabe stemninger og følelser ved publikum eller sætte rammerne for netop de tanker instruktørerne har gjort sig. Få idéer til at bruge musikken i dagligdagen og få redskaber til at skabe de bedste musikalske rammer i gymnastikken.

Boost Trivslen - Hvordan skaber du de bedste rammer for alle på holdet? Oplever du nogle gange udfordringer med børn med særlige behov på jeres hold? Der skal være plads til alle i foreningslivet. På kurset får du konkrete redskaber til at spotte børn med særlige behov, og hvordan du kan tilrettelægge en træning, hvor alle kan være en del af det fede fælleskab.

Lad os vide, hvad du har brug for i lige netop din forening. Kontakt din landsdelsforening, så tegner vi kurset i samarbejde mellem forening og instruktør.