JUNIORhold: Få fokus på opvisning

JUNIORhold er for dig, der vil udfordres og udvikle dig. Og for dig, der vil give et fantastisk show.

Stærkt sammenhold, stor passion og større engagement. På JUNIORholdene skal træningen prioriteres, og opvisningerne sættes i fokus.

På JUNIORholdene har du virkelig mulighed for at udvikle dig og dine drømme om, hvor langt du kan nå som gymnast. Måske du gerne vil på DGI Verdensholdet en dag?

Instruktørerne på JUNIORholdet er nogle af landets bedste, og de sørger for at sammensætte et spændende og seværdigt opvisningsprogram, som du og de andre på holdet skal optræde med.

Under træningen udvikler du din teknik, lærer sjove øvelser og vilde spring. Og du får en masse sved på panden undervejs.

Fokus er forskellige opvarmnings- og træningssekvenser i løbet af sæsonen. 

Find dit nærmeste JUNIORhold nedenfor, meld dig til og giv den gas. Max gas!

Godt at vide

Det kan variere fra landsdel til landsdel, hvilke rammer der er for JUNIORholdene. Her er fire ting, du skal være opmærksom på:

  • Aldersgruppe: JUNIORholdene er typisk for de 14-16-årige, men i nogle landsdele starter gymnasterne fra 11 år. Andre steder er holdet for op til 18-årige, og endnu andre steder følges bestemte klassetrin.
  • Udtagelse: Alle landsdele har JUNIORhold, der ikke kræver udtagelse.
  • Niveau: JUNIORholdene er for alle, men lidt erfaring er en fordel.
  • Hvem: De fleste JUNIORhold er mix-hold, men enkelte landsdele har rene drenge- eller pigehold.

I de fleste landsdele er det et krav, at du er aktiv og/eller frivillig i en lokal gymnastikforening for at komme med på et JUNIORhold.

På alle hold forventes det, at du møder op til den ugentlige træning, samt til weekendtræninger, stævner og opvisninger.

Se præcis hvilke rammer der er for det enkelte hold nedenfor.

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger