Parkour- og Freerunningkurser

Vil du gerne lære andre at springe over hvor gærdet er højest?

Er du gymnastikinstruktør men nysgerrig på hvad parkour er, for selv at kunne bruge det i din undervisning?

Eller er du idrætslærer og søger et grundlæggende kursus i parkour som idrætsgren, som inspiration til din undervisning?

Er du blevet prikket på skulderen af din egen parkourinstruktør eller en fra din forening, og er klar til at tage næste skridt og starte som parkourassistent på et parkourhold?

Eller er du måske pædagog eller ungdomsskolelærer og ønsker at give ungerne en fed oplevelse med parkour?

Så har vi et parkour Basis kursus med alt, hvad du behøver at vide om parkour, for at kunne begynde at inspirere andre og dele bevægelsesglæden ved parkour med andre. Lige fra en gennemgang af samtlige grundteknikker til parkours historie og filosofi.

Hvis du derimod selv er en dygtig parkourudøver og tænker, at nu er tiden inde til at lære også at blive en super dygtig instruktør, så har vi et parkour og freerunning Instruktørkursus klar til dig.

Kurset giver alle de redskaber, som du har brug for, til at kunne opbygge en undervisning, håndtere dine udøvere med nuanceret pædagogik og variere din undervisning.

Vi har også inspirationskurser, gratis undervisningsmateriale frit tilgængeligt online og et stort netværk af parkoureksperter.

Du er også altid velkommen til at kontakte dit lokale DGI kontor, hvis du har spørgsmål om parkour.

Få overblik over vores nuværende kursustilbud herunder.