Max. Totalhåndbold U8 øvede-U10 Tønder 17.03.2018

Hvornår
17. mar 2018 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Tønder Sports- og Fritidscenter, Sønderlandevej 4-6, 6270 Tønder, Danmark
Hvem
Alle fra 7 - 9 år.
Begynder, Letøvede

Nummer
2018 13 65 4506

Bliv en del af succes omkring Max. Totalhåndbold!

Max. Totalhåndbold er et spil for børn med krudt i bagdelen. Det er et sjovt spil, der både kan spilles af børn, der er vant til at spille håndbold, men er også et fantastisk godt spil for nye håndboldspillere - og så er det en rigtig god overgang fra lille til stor bane. Puls, dynamik og masser af afslutninger er kodeordene og det er netop alle de sjove kvaliteter, der gør det sjovt at spille håndbold.

I Max. Totalhåndbold er der fokus på, at alle på banen er med i spillet. Det skal være sjovt og alle skal få noget ud af legen. Der er ikke en dommer i traditionel forstand, men en spillevejleder som hjælper børnene til at få den gode håndboldoplevelse. Spillet foregår på ca. 2/3 del bane, med tillempede regler der passer til aldersgruppen og niveauet samt med blød bold. Børnene har stadig mulighed for at drible med bolden, men det gør ikke så ondt at tage bolden i paraderne og det er heller ikke så ”skræmmende” at prøve kræfter med målmandsposten. Den bløde bold giver også ”ikke boldvante” børn mod på at kaste og gribe.

 

Der er altid masser af energi, røde kinder, smil og latter, når der afholdes et Max. Totalhåndboldstævne - både hos børn, forældre/bedsteforældre, trænere og hvem der ellers er en del af oplevelsen. Så kom og vær’ med. J

 

Vil du læse mere om reglerne, så klik HER

 

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer