Totalhåndboldstævne i Hedehushallen - Sæsonafslutning

Hvornår
27. apr 2019 kl. 09:00 til 14:00
Hvor
Hedehushallen, Charlottegårdsvej 4, 2640 Hedehusene, Danmark
Hvem
Alle fra 4 - 8 år.
Begynder, Letøvede

Nummer
2019 17 65 4020

Så er er der sæsonafslutningsstævne i Totalhåndbold i Hedehushallen. Kom og slut sæsonen af for børnene. 
Der vil være medaljer til stævnet til alle spillere, så husk at angive det antal spillere I tager med ved tilmelding, så er vi sikre på at alle kan få. Læs mere under Praktisk info længere nede.

Om Totalhåndbold: 
Totalhåndbold (lille bane på tværs) er en sjov måde at spille håndbold på, særligt for de alleryngste (U-6 og U-7) samt U-8 (letøvet). Spillet bygger på værdier, der hjælper børnene med at udvikle deres basale håndboldfærdigheder samtidig med, at de får en masse succesoplevelser og smil på læben. Til Totalhåndboldstævnerne er der altid masser af energi, røde kinder, smil og latter - fra både børnene, forældrene, trænerne og hvem der ellers må være en del af oplevelsen. 
I Totalhåndbold er der fokus på, at alle på banen er med i spillet. Det skal være sjovt og alle skal få noget ud af spillet og legen med bolden. Spillet foregår med tillempede regler, der passer til aldersgruppen og niveauet samt med blød bold som betyder, at det ikke er så ”skræmmende” at prøve kræfter med målmandsposten. Den bløde bold giver også ”ikke boldvante” børn mod på at kaste og gribe.

Der spilles med passende bold – 1. prioritet er rød/gul GOG bold/ eller blå Trio Soft bold – der kan også spilles med en streethandball (str. 42). 
4 spillere på hvert hold, en kamp varer 9-12 min. 
 
Der må angribes over hele banen, dog er det alene målmanden, der må være i målfeltet. 
Når der er scoret skal det scorende hold hjem og røre egen målstreg, inden der må angribes igen. Spillet tilpasses børnenes niveau, det betyder at spilvejlederen afstemmer/bestemmer reglerne sammen med trænerne inden kampstart. Det kunne fx være ”må der dribles”, ”skal der ses bort fra skridt”, ”må man tage dobbelt driblinger” osv.

Det er muligt at tilmelde hold i følgende kategorier:

  • U-6  pige, drenge eller mix som nybegyndere eller letøvede
  • U-8 pige, drenge eller mix som nybegyndere, letøvede eller øvede

Vejledende regler for Totalhåndbold

Man tilmelder sit hold via linket her på siden, eller via foreningsportalen.dgi.dk

Holdgebyr er 150 kr. for min. 2 kampe og pris pr. deltager er 12 kr.

Af hensyn til medaljer, vil vi gerne bede jer om at skrive i bemærkninger/noter hvor mange spillere I kommer med ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende også ved udeblivelse eller afbud, samt indberettet deltagerantal. Opkrævning via foreningens kasserer.

Har du problemer med tilmeldingen, så kontakt Susanne Jeppesen susanne.jeppesen@mail.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer