Max. Totalhåndboldstævne U9 – Slangeup Idrætscenter

Hvornår
16. nov 2019 kl. 12:00 til 16:00
Hvor
Slangerup Idræts- og kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 9 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 18 65 4115

Bliv en del af succesen omkring Max. Totalhåndbold!

Max. Totalhåndbold (MTH) er et hurtigt og udfordrende spil. Det er et sjovt spil, der både kan spilles af børn, der er vant til at spille håndbold, men er også et fantastisk godt spil for nye håndboldspillere. MTH spilles på den nye kortbane.

Puls, dynamik, masser af boldberøringer og afslutninger er med til at gøre det sjovt at spille MTH håndbold.

I MTH er der fokus på, at alle spillere på banen er med i spillet og får en masse succesoplevelser. Det skal være sjovt og alle skal få noget ud af spillet og legen med bolden. Spillet er designet så det passer til aldersgruppen, og så både nye og rutinerede spiller kan udvikle sig. Der spilles med den blødere COG bold, hvilket gør det nemmere for børnene at kaste og gribe, tage bolden i paraderne, samtidig med at der stadig er mulighed for at drible med bolden. Det er heller ikke så ”skræmmende” at prøve kræfter med målvogterposten. Den bløde bold giver også ”ikke boldvante” børn mod på at kaste og gribe.

Der er 5 spillere på banen for hvert hold og kampens varighed kan varierer mellem 13 til 18 min. 
Der spilles på traditionelt håndboldmål med tilføjelsesoverligger.

Der må angribes over hele banen, dog er det alene målmanden, der må være i målfeltet. Målvogteren må gerne deltage i angrebspillet. Når der er scoret skal det scorende hold hjem og røre eget målfelt, inden der må forsvares. Spilvejlederen tilpasser løbende reglerne efter børnenes niveau, dette sker altid i samråd med trænerne.

Vejledende regler til MTH

Max Total - Sådan fungerer spillet

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer