DGI Sydøstjylland - Efterskolehåndbold 2019/2020

Hvornår
9. sep 2019 kl. 08:00 - 30. apr 2020 kl. 23:30
Hvem
Udøvere, 15 - 17 år, letøvede, øvede

Nummer
2020 10 65 5001

Tilmeld dit hold DGI Sydøstjylland Efterskolehåndbold 2019/2020.  
I kan nu tilmelde hold til efterårssæsonen (uge 43-51) og forårssæsonen (Uge 1 - 22).  
Giv jeres elever mulighed for at prøve kræfter med håndboldspillet i trygge rammer og på niveau med andre efterskoleelever. Der er fri tilmelding i forhold til dit holds niveau. Vi tager personlig kontakt til holdene, hvis der er brug for yderligere afklaring af holdets niveau. Vi laver puljer ud fra niveau og geografi.

Kampplanlægning 
Efterårssæson:  Uge 41 - I skal selv placerer jeres kampe med endelige spilledag og tidspunkt indenfor den givne runde. Maksimalt 6 kampe.  
Forårssæson: Uge 51 - I skal selv placerer jeres kampe med endelige spilledag og tidspunkt indenfor den givne runde. Maksimalt 8 kampe. 

Flytning af kampe 
I kampplanlægningsperioderne er der gratis flytning af kampene. Har I behov for yderligere kampflytninger er dette gratis frem mod to uger før kampens placering.

Pris

  • Holdgebyr: kr. 750,- Opkræves ved opstart af turnering.
  • Gratis flytning af kampe op til 14 dage før kampafvikling. Herefter koster en kampflytning kr.500,-.

Rækker og puljer 
Der udbydes tre rækker, som udgangspunkt. Er der behov for yderligere rækker, er vi åbne overfor at løfte dette ved behov. 

Rækkerne afvikles med enkeltkampe imellem efterskolerne. Generelt forsøger vi at give mulighed for at lave "hjemmestævne", men også for at drenge og piger generelt kan følges ad, så det sociale kommer i højsæde. 

Combirækken: afvikles med én pigekamp og én drengekamp imellem to efterskoler. Det sociale er i højsæde og pigerne og drengene har mulighed for at følges til kamp og heppe på hinanden.

  • DM Række (kval til efterskole DM)                                 (Dommerhonorar per kamp kr.250,-)
  • A række                                                                               (Dommerhonorar per kamp kr.250,-)
  • Combi B/C-række                                                              (Dommerhonorar per kamp kr.150,-)

Reglement 
Kampene afvikles efter JHF´s reglement og dømmes af JHF dommere, svarende til DHF’s dommergrupperinger på tilsvarende niveauer for U17-rækker.

Spørgsmål vedr. turneringen rettes til: 
Trine Lykke Vind - Idrætskonsulent Håndbold 
trine.lykke.vind@dgi.dk 7940 4405 / 23832764

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer