Børnetrænerkursus Total- og Max. Totalhåndbold i Engesvang

Hvornår
22. aug 2021 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Engesvang Hallen, Dybdalsvej 3, 7442 Engesvang, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 06 65 3000

Vil du sikre håndboldglæden for børn?

Nu har du en unik mulighed for et 2-i-1 kursus. På dette kursus får du viden og kompetencer indenfor både Totalhåndbold og Max. Totalhåndbold.

Totalhåndbold er en sjov måde at spille håndbold på - særligt for de alleryngste (U5-U8), men kan bruges til alle aldersgrupper. Spillet bygger på værdier, der hjælper børnene med at udvikle deres basale håndboldfærdigheder samtidig med at de får en masse succesoplevelser og smil på læben.

Max. Totalhåndbold er et spil for børn (U9-U11/U13) med krudt i bagdelen. Det er et sjovt og hurtigt spil - og den bedste overgang fra Totalhåndboldbane til stor bane (40x20 m.). Udvikling, puls, dynamik og masser af afslutninger er kodeordene i spillet - og netop nogle af de kvaliteter, der går det så sjovt at spille håndbold.

Begge spilformer skal løbende justeres så spilglæde, begejstring og udvikling hos børnene sikres. Det stiller derfor store krav til dig som træner/vejleder.

Du vil netop på dette kursus erhverve dig kompetencer og redskaber til at bruge spillene – både som inspirerende ”håndboldtræning” og som et sjovt aktivitet. Du vil bliver udfordret og får hjælp til at finde løsninger på de udfordringer, der opstår i spillene, og lærer at navigere og foretage hurtige ændringer, der hjælper børnene til succes og den gode oplevelse.

Der er en sandwich og en vand til alle deltagere midt i kurset.

Instruktør: Lasse Thorsø Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer