Uge 31 │Multiskole i Hårby IK: Fede aktiviteter, høj puls og masser af sjov

Hvornår
2. aug kl. 09:00 - 4. aug 2021 kl. 15:00
Hvor
Borgernes Hus Veng, Søballevej 6A, Veng, Skanderborg, 8660 Skanderborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 13 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 65 6505

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, multiskolen kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig multiskolen.

 

DGI´s multiskole er et tilbud om 3 aktive dage i sommerferien, for børn i alderen 6-13 år.

Dygtige instruktører fra den lokale idrætsforening vil hver dag sørge for at du får bevæget dig og prøvet forskellige aktiviteter og idrætsgrene.

 Der er INGEN sportslige forudsætninger, men rigtig meget sjov og leg. Der vil blive spillet med alt fra bolde og leg på gymnastikredskaber til aktiviteter som spejder og street idræt (skateboard, rulleskøjter og løbehjul). Du skal bare møde op og så vil instruktørerne føre dig gennem dagens spændende program.

På en DGI multiskole er der garanti for: ­

  • Sjove og spændende oplevelser
  • Forskellige idrætsgrene og aktiviteter.
  • Udfordringer på dit niveau.
  • Chancen for at møde nye venner.
  • Aktive feriedage.

Frokost: Deltagere skal selv medbringe frokost og der er IKKE mulighed for at tilkøbe mad. Klubben sørger for drikkevarer til frokost.

Til forældre: I, som forældre, kan føle jer helt trygge ved at tilmelde jeres barn på DGI’s multiskole. Vores dygtige og kvalificerede instruktører stå klar til at give jeres barn nogle uforglemmelige dage, mens I selv er på arbejde.

Fripladser og fritidspas 
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt Lene.Gissel.Rasmussen@dgi.dk, og hør mere om mulighederne for en friplads  (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads 
Skanderborg Kommune tilbyder ligeledes økonomisk støtte til fritidsaktiviteter for børn, i de tilfælde hvor barnet ikke normalt vis ville have kunnet deltage grundet fx økonomi. Læs mere om Fritidspas på: www.skanderborg.dk/fritidspas

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer