DGI Sønderjylland - Totalstævne i Ulkebøl den 30.10.2021

Hvornår
30. okt 2021 kl. 10:00 til 12:00
Hvor
Ulkebølhallen, Kaplenivej 5, 6400 Sønderborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 5 - 7 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 13 65 4510

Vil du (også) sikre håndboldglæden for de yngste??

Totalhåndbold (lille bane på tværs) er en sjov måde at spille håndbold på, særligt for de alleryngste (U-5 og U-7). Spillet bygger på værdier, der hjælper børnene med at udvikle jeres basale håndboldfærdigheder samtidig med, at de får en masse succesoplevelser og smil på læben. Til Totalhåndboldstævnerne er der altid masser af energi, røde kinder, smil og latter - fra både børnene, forældrene, trænerne og hvem der ellers må være en del af oplevelsen. 
I Totalhåndbold er der fokus på, at alle på banen er med i spillet. Det skal være sjovt og alle skal få noget ud af spillet og legen med bolden. Spillet foregår med tillempede regler, der passer til aldersgruppen og niveauet samt med blød bold som betyder, at det ikke er så ”skræmmende” at prøve kræfter med målmandsposten. Den bløde bold giver også ”ikke boldvante” børn mod på at kaste og gribe.

Der spilles med passende bold – 1. prioritet er rød/gul COG bold/ eller blå Trio Soft bold – der kan også spilles med en streethandball (str. 42). 
4 spillere på hvert hold, en kamp varer 9-12 min. 
 
Der må angribes over hele banen, dog er det alene målmanden, der må være i målfeltet. 
Når der er scoret skal det scorende hold hjem og røre egen målstreg, inden der må angribes igen. Spillet tilpasses børnenes niveau, det betyder at spilvejlederen afstemmer/bestemmer reglerne sammen med trænerne inden kampstart. Det kunne fx være ”må der dribles”, ”skal der ses bort fra skridt”, ”må man tage dobbelt driblinger” osv.

Vejledende regler for Totalhåndbold

Vil du læse mere om Totalhåndbold, så klik HER

Vejledende regler for Totalhåndbold

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer