UV-håndboldstævne for five-a-side i Hårlev

Hvornår
18. dec 2021 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
Hårlev Hallen, Industrivej 39, 4652 Hårlev, Danmark
Hvem
Udøvere, 30 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 65 4010

Vi fejrer julen med et håndboldstævne i mørke, hvor der er garanti for masser af hygge, julestemning og en anderledes og sjov håndboldoplevelse.

Trænger jeres five-a-side mandskab til at komme ud og teste formen mod andre mandskaber, eller vil I bare gerne have en sjov og hyggelig håndboldoplevelse sammen med andre håndboldmotionister?

Så har I chancen nu, når vi i samarbejde med STG/Vallø afholder stævne i UV-nathåndbold for five-a-side hold - et anderledes stævne, hvor I spiller i mørke, men malet med UV maling, og hvor linjerne og målene i hallen lyser op?

Da det er lige inden jul, disker vi op med masser af julestemning, julemusik i hallen og æbleskiver, juleknas og øl og vand i cafeteriet.

Det bliver super fedt, og der er garanti for masser af sjove situationer og grin på banen.

Stævnet spilles på kortbane med fem mand på banen af gangen, og der er et maksimum på otte spillere per hold. Vi spiller med den bløde five-a-side-bold og med five-a-side-regler.

Stævnet starter cirka klokken 19, og der er mulighed for tredje halvleg både undervejs og når vi slutter omkring klokken 21.

Sidste frist for tilmelding er d. 1. december, og der er begrænsede pladser til stævnet.

Hvis I har spørgsmål til stævnet og afviklingen af UV-håndboldkampe, så kontakt endelig DGI Storstrømmens håndboldkonsulent Jimmy Langelund på telefon 42430862 eller mail jl@dgi.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer