Håndboldstævne for specialskoler i Midtjylland 10-16 år

Hvornår
8. mar 2022 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Jysk Arena, Ansvej 114, 8600 Silkeborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 06 65 4504

Er I klar til et fantastisk håndboldstævne, hvor I kan møde hold fra andre specialskoler? Har I lyst til at have en dag med sjov på og udenfor banen? Så er der ikke meget at betænke sig på.

Der vil være forskellige sjove indslag og muligheder under stævnet, ligesom der også vil være medalje og en overraskelse til alle spillere efter stævnet.

Stævnet er arrangeret i fællesskab af Dybkær Specialskole, Parasport Danmark og DGI Midtjylland Håndbold.

Inddeling af hold ved stævnet

Til stævnet vil holdene blive inddelt i tre rækker, således kampene bliver så lige som muligt.

Der vil være en række for de elever/spillere på 13-16 år, som kender til håndbold og måske spiller i en klub. Denne række spiller på stor bane.

Der vil være desuden være en række for de elever/spillere på 13-16 år, som er på vej. Den sidste række er for elever på 10-13 år. Begge disse rækker spiller på små baner.

13-16 år og 10-13 år - nye spillere på vej 
Spillerne

  • Den spritnye håndboldspiller, der lige er begyndt at øve sig i at kaste og gribe, at tage tre skridt og skyde på mål. Nogle gange har håndboldspilleren brug for, at træneren guider på banen.
  • Håndboldspilleren er begyndt at vise forståelse for spillet, kan holde fokus, kaste, gribe og er så småt i stand til at vurdere i forsvar og angreb.
  • Denne række spiller 5 mod 5 med tillempede regler på tværs af en håndboldbane. Banen måler 20x12 m.

13-16 år - øvede spillere 
Spillerne

  • Håndboldspilleren har spilforståelse og udviklet spillemæssige færdigheder som skud på mål, samspil med holdkammerater og forsvar i eget felt.
  • Spillerne evner at spille 6 mod 6 med håndboldregler på almindelig håndboldbane, der måler 40x20 m..

Det kan være, at nogle hold har flere forskellige spillerprofiler, altså både spillere, som er på vej samt dygtige spillere. Her er det en vurdering af holdets gennemsnitlige niveau, som tæller, når I vurderer, hvilken række holdet høre til? Ved tvivl er du altid velkommen til at kontakte arrangørerne.

Prisen er kr. 200 pr. hold, som efterfølgende opkræves via EAN. Ved afbud efter tilmeldingsfrist og udarbejdelse af stævneplan skal førnævnte EAN-faktura på holdgebyr stadig betales.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet, da vi kun har plads til 12 hold i hver række.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer