U5-U13 Børne- og Max. Totalstævne /Egebjerg

Hvornår
5. feb 2022 kl. 09:00 til 15:00
Hvor
Egebjerghallen, Egevej 5, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Udøvere, 5 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 10 65 4021

Håndboldglæde for de yngste.   
Alle hold er velkomne og puljerne tilpasses holdenes niveau. Der er plads til alle, uøvede som øvede hold.  
 

Se oversigt over alle børnestævner i 2021/2022

 
DGI stiller med en stævneleder, som sørger for at alle trænere og spillere føler sig godt tilpas, og at stævnet bliver afviklet i en behagelig atmosfære.

DGI og Egebjerg IF stiller gratis forældrekaffe frem under hele stævnet. 
Se oversigt over alle børnestævner i 2021/2022

U5-U6-U8 børnehold

Tilmeld jer i følgende rækker på den lille bane på tværs med 2-3 kampe på 12 min. Hvis holdet er blandet af mere end to årgange, så angiv det i beskrivelsen ved tilmelding. Alle hold er velkomne.  
•    U5/U6 Mix hold     
•    U6/U7 Mix hold     
•    U7/U8 Pige     
•    U7/U8 Drenge/Mix     
  
Disse niveauer skal betragtes som vejledende for tilmeldingen. Hvis I har et meget dygtigt U6 hold er det tilladt at tilmelde holdet i U7/U8 rækken. Eller har I nogle helt nye og små U7 eller U8 spillere, er det tilladt at tilmelde U6-U7 rækken. Det vigtigste for os, er at niveauet matcher på de hold der spiller mod hinanden til disse stævner.

Retningslinjer for U5-U6-U8

U9-U11-U13 Max.Total håndboldstævne

Max totalhåndbold bygger på værdier, der hjælper børnene med at udvikle deres basale håndboldfærdigheder samtidig med, at de får en masse succesoplevelser og smil på læben.

Når du og dine spillere deltager i et Max. Totalhåndboldstævne får I:

Mange skud på mål, og bolden skifter hurtigt hold og hænder.  Et spil med en masse energi og god mulighed for udvikling af spillerne.

En eventuel spilvejleder hjælper spillerne med at få en god håndboldoplevelse og tilpasser reglerne, så de passer til aldersgruppen og niveauet.

Der spilles med en blødere bold, som også gør det sjovere at være målmand. Spillerne får bedre mulighed for at kaste og gribe bolden, der også kan dribles med.

Langt flere boldberøringer for den enkelte spiller og høj intensitet, da spillet foregår på en kortbane og kun med 5 spillere på hvert hold.

Retningslinjer for MaxTotal

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer