DGI Sydøstjylland - Efterskolehåndbold 2021/2022

Hvornår
18. okt 2021 kl. 08:00 - 29. apr 2022 kl. 08:00
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 10 65 5000

Giv jeres elever mulighed for at prøve kræfter med håndboldspillet i trygge rammer og på niveau med andre efterskoleelever. I får mulighed for at spille mod andre efterskolehold, hvor kampen er i fokus. Der er fri tilmelding i forhold til dit holds niveau. Vi tager personlig kontakt til holdene, hvis der er brug for yderligere afklaring af holdets niveau. Vi laver puljer ud fra niveau og geografi.

Kampene begynder fra mandag d. 18. oktober og frem til sidste spillerunde før jul i uge 51. Der er ombrydning af rækker og puljer til jul. Kampene efter jul, begynder fra mandag i uge 2. Sidste mulige spillerunde efter jul er uge 17 (ultimo april).

 

Kampplanlægning 
I kampplanlægningsperioderne har I mulighed for, i samarbejde med modstanderholdet, at flytte kampene (gratis). Dette gøres igennem DGI’s foreningsportal, som I får adgang til efter tilmeldingsfristen.

Efterårssæsonen: I uge 41 skal I selv placere jeres kampe med den endelige spilledag og tidspunkt indenfor den givne runde. Maksimalt 6 kampe.

Forårssæsonen: I uge 51 skal I selv placere jeres kampe med endelige spilledage og tidspunkt inden for den givne runde. Maksimalt 8 kampe.

Flytning af kampe 
Har I behov for yderligere kampflytninger, er dette gratis frem mod to uger før kampens placering.

Pris

- Holdgebyr: kr. 875,-  

- Gratis flytning af kampe op til 14 dage før kampafvikling. Herefter koster en kampflytning kr.500,-.

Herudover et dommerhonorar per kamp, se nedenstående priser for de enkelte rækker.

Rækker og puljer 
Der udbydes tre rækker, hvis der er ikke er nok hold til alle tre rækker, vil I blive kontaktet ift. placering i alternativ række og pulje.

I planlægningen forsøger vi at give mulighed for at lave ”hjemmestævne”, men vi vægter også at udeholdets drenge og piger kan følges ad og holdene kan heppe på hinanden.

  • DGI Efterskole 1 (Tidligere - A række)                           (Dommerhonorar per kamp kr.200,-)
  • DGI Efterskole 2 (Tidligere Combi* B række)             (Dommerhonorar per kamp kr.150,-)
  • DGI Efterskole 3 (Tidligere Combi* C række)             (Dommerhonorar per kamp kr.150,-) 
    *Afvikles som stævneform hvor to skoler mødes samme dag, og det forsøges at tænke piger og drenge sammen ift. kørsel.

Reglement 
Kampene afvikles efter JHF´s reglement og dømmes af JHF dommere, svarende til DHF’s dommergrupperinger på tilsvarende niveauer for U17-rækker.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer