UV-nathåndboldstævne i Stenløse U9/U11/13

Hvornår
28. okt 2023 kl. 09:00 til 21:00
Hvor
Stenløse Hallen, Præstegårdsvej 20, 3660 Stenløse, Danmark
Hvem
Udøvere, 9 - 13 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 65 4031

Har jeres hold lyst til at prøve et anderledes stævne, hvor I spiller i mørke med UV-lys, og hvor linjerne og målene i hallen lyser op?

Så har I chancen nu, når vi i samarbejde med Stenløse Håndboldklub igen afholder stævne i UV-nathåndbold for U9, U11 og U13 pige- og drengehold. 
 
Vi garanterer, at der bliver god stemning med masser af håndbold, hygge og god musik undervejs. Det bliver super fedt, og der er garanti for masser af sjove situationer og grin på banen.

Grundet stævnets karakter spilles der på mindre baner på tværs af hallen, og der er 4 spillere inkl. målvogter på banen ad gangen (Max 8 deltagere pr. hold). Kamptiden er 15 min.

Sidste frist for tilmelding er d. 11. oktober, og der er begrænsede pladser til stævnet. Derfor kan man som udgangspunkt maks. tilmelde 2 hold pr. klub i hver række (har I flere end to hold I ønsker tilmeldt i en række, så kontakt os venligst for at få dem sat på venteliste).  
Ved for mange tilmeldte hold i en række oprettes venteliste, og vi vil kontakte jer.

Ved ønske om flere tilmeldte hold på venteliste, skriv til emil.bramming@dgi.dk

Lørdag d. 28. oktober

Kampene afvikles i tidsrummet 12.00-20.00 

Stævnet afvikles i Stenløse Hallen. 
dressen dér er: Præstegårdsvej 20, 3660 Stenløse

Kampene afvikles for de yngste årgange først, således at kampene for U9 piger/drenge afvikles først, så U11 piger/drenge og til sidst kampene for U13 piger/drenge. 
Spillertøjet I stiller op med skal helst være holdt i mørke farver, så UV-tapen fremstår bedst muligt. 

Tilmelding foregår via Foreningsportalen, og du finder din step-by-step tilmeldingsvejledning her: Vejledning ved tilmeldelse af stævne i Foreningsportalen 
 
Har du problemer med tilmeldingen, så kontakt emi.bramming@dgi.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer