Et døgn på efterskole 2024 - Midtjysk Efterskole

Hvornår
25. mar kl. 09:00 - 26. mar 2024 kl. 15:00
Hvor
Midtjysk Efterskole, Vestergade 50, 7361 Ejstrupholm, Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 13 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2024 06 65 6000

Prøv Midtjysk Efterskole gratis i 24 timer. Du kommer til at opleve et ægte efterskoleliv med alt, hvad dertil hører af valgfag, fællessamlinger, hygge og spas. Skolens nuværende elever underviser dig, mens lærerne holder sig lidt i baggrunden. Det sker i skolernes påskeferie, hvor du alligevel ikke ved, hvad du skal tage dig til.

Idræt 

Idrætscampen er for dig, der elsker at bevæge dig og tage imod fysiske udfordringer. Vi laver fodbold og håndboldtræning i højt gear med masser af teknik, kampe, konkurrencer og spil, og vi skal bla. spille Flagfootball, Rugby og lave tons og tummel.

Friluft

Vi laver lejr og slår os ned med friluftsaktiviteter som klatring, bål, O-løb og evt. kano.

Læs også:  
Det er asocialt at ligge hjemme på sofaen, når man har påskeferie. Det mener Marie på 12 år. Derfor valgte hun at gå på efterskole i et døgn.

Vandsport

På vandsportslinjen laver vi vandaktiviteter, Aqua-tons, Triathlon, kajakpolo, vandpolo mv.

Musik

Musik er for dig, der kunne tænke dig at spille i band, synge i kor og bevæge dig til rytmer. Vi slutter campen af med en lille koncert.

Teatercamp

Kan du lide at spille teater, danse og lave teatersport, er teater en god udfordring for dig. Vi slutter campen af med en lille forevisning.

Kunst 

Vi arbejder med maleri og formgivning. Her kan du udfordre dine kreative sanser på billeder og vise nogle af kunstens ansigter. 

Valgfag:

Ud over de nævnte linjer får du mulighed for at vælge et valgfag, som vi tilbyder: Smykkeværksted, Sjov i svømmeren, Danseworkshop, UNO - Udfordrende Natur Opelvelser, Fodbold, Gøgl og Cirkus, Basketbball, Håndbold samt Graffiti.

Hvem kan deltage?           

Alle drenge og piger, som går i 5., 6. eller 7. klasse. Husk at skrive navnet på deltageren i tilmeldingen, mens en forælder/værge skal stå som kontaktperson.

Betaling:

Campen er gratis. Men der er en forhåndsbetaling på kr. 160, der skal ses som et depositum som sikkerhed for udgifterne i forbindelse med deltagelsen. Beløbet refunderes på MobilePay efter campen, hvis du har deltaget. Derfor er det vigtigt, at der i tilmeldingen under MobilePay-nummer til tilbagebetaling skriver et nummer, der er tilknyttet MobilePay.

Du eller dit barn deltager i et arrangement afholdt af DGI. Det er vi rigtig glade for. I den forbindelse er det muligt, at der tages fotos/video, som kan anvendes til markedsføring/presseomtale.

I DGI arbejder vi sammen med andre idrætsorganisationer, partnere og flere end 6.300 lokale idrætsforeninger for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Her har vi brug for billeder/videoer, der viser glæden ved at dyrke idræt.

Vi håber, at du vil støtte os i arbejdet ved at give lov til, at DGI, DGI’s landsdelsforeninger og vores medlemsforeninger kan anvende billederne til markedsføring på hjemmesider, på vores sociale medie-flader og i de materialer vi producerer. Tilladelsen gives også til DIF, specialforbund under DIF og andre samarbejdspartnere til markedsføring af samarbejdsprojekter.

Dit samtykke er tidsubestemt, men kan til enhver tid tilbagetrækkes. Du kan læse mere om, hvordan DGI behandler dine personoplysninger, dine rettigheder og hvordan samtykke kan tilbagekaldes på:  dgi.dk/om/privatlivspolitik

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer