U11 C, Vanløse - Max. Totalhåndboldstævne

Hvornår
9. mar 2024 kl. 13:00 til 19:00
Hvor
Vanløse hal 2, Hirtshalsvej 6C, 2720 Vanløse, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 11 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2024 18 65 4601

Vil du også skabe håndboldglæde for dine spillere?

Så tilmeld dit hold til DGI Max. Totalhåndbold stævner.

Hvad gør stævnerne unikke? 
DGI stiller med en stævneleder, som sørger for at alle trænere og spillere føler sig godt tilpas, og at stævnet bliver afviklet i en behagelig atmosfære.

DGI’s spilvejledere har fokus på at tilpasse spillet til de hold der spiller på banen, så alle får den bedst mulige spiloplevelse.

Hvert hold har maks. 3 timer i hallen, og får 2-3 kampe.

Stævnet afvikles for disse rækker: 
U11 Pige C (årgang 2012/2013) 
U11 Drenge C (årgang 2012/2013)

Bliv en del af succesen omkring Max. Totalhåndbold! 
Max. Totalhåndbold (MTH) er et hurtigt og udfordrende spil. Det er et sjovt spil, der både kan spilles af børn, der er vant til at spille håndbold, men er også et fantastisk godt spil for nye håndboldspillere. MTH spilles på kortbane.

Puls, dynamik, masser af boldberøringer og afslutninger er med til at gøre det sjovt at spille MTH håndbold.

I MTH er der fokus på, at alle spillere på banen er med i spillet og får en masse succesoplevelser. Det skal være sjovt og alle skal få noget ud af spillet og legen med bolden. Spillet er designet så det passer til aldersgruppen, og så både nye og rutinerede spiller kan udvikle sig. Der spilles med læderbold størrelse 0.

Der er 6 spillere på banen for hvert hold, 5 markspillere + 1 målvogter.

Spilletiden er 2 x 13 minutter pr. kamp, og 1 minuts pause. På den måde kan vi sikre høj intensitet i kampen, samt sikre at kampene kan afvikles på 30 minutter, og dermed skabe korte pause mellem holdenes kampe til stævnet.

Der spilles på traditionelt håndboldmål med tilføjelsesoverligger.

Der må angribes over hele banen, dog er det alene målmanden, der må være i målfeltet. Målvogteren må gerne deltage i angrebsspillet. Når der er scoret, skal det scorende hold hjem og røre eget målfelt, inden der må forsvares. Spilvejlederen tilpasser løbende reglerne efter børnenes niveau, dette sker altid i samråd med trænerne.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer