U9 C, EM i NKK Hallen - Max. Totalhåndboldstævne
Vil du også skabe håndboldglæde for dine spillere?
Så tilmeld dit hold til DGI Max. Totalhåndbold stævner.
Hvad gør stævnerne unikke?
DGI stiller med en stævneleder, som sørger for at alle trænere og spillere føler sig godt tilpas, og at stævnet bliver afviklet i en behagelig atmosfære.
DGI’s spilvejledere har fokus på at tilpasse spillet til de hold der spiller på banen, så alle får den bedst mulige spiloplevelse.
Hvert hold har maks. 2 timer i hallen, og får 2-3 kampe.
Stævnet afvikles for disse rækker:
- U9 Pige C (årgang 2014 eller senere)
- U9 Drenge C (årgang 2014 eller senere)
Bliv en del af succesen omkring Max. Totalhåndbold!
Max. Totalhåndbold (MTH) er et hurtigt og udfordrende spil. Det er et sjovt spil, der både kan spilles af børn, der er vant til at spille håndbold, men er også et fantastisk godt spil for nye håndboldspillere. MTH spilles på kortbane.
Puls, dynamik, masser af boldberøringer og afslutninger er med til at gøre det sjovt at spille MTH håndbold.
I MTH er der fokus på, at alle spillere på banen er med i spillet og får en masse succesoplevelser. Det skal være sjovt og alle skal få noget ud af spillet og legen med bolden. Spillet er designet så det passer til aldersgruppen, og så både nye og rutinerede spiller kan udvikle sig. Der spilles med den blødere COG bold, hvilket gør det nemmere for børnene at kaste og gribe, tage bolden i paraderne, samtidig med at der stadig er mulighed for at drible med bolden. Det er heller ikke så ”skræmmende” at prøve kræfter med målvogterposten. Den bløde bold giver også ”ikke boldvante” børn mod på at kaste og gribe.
Der er 5 spillere på banen for hvert hold og kampens varighed kan variere mellem 13 til 18 min.
Der spilles på traditionelt håndboldmål med tilføjelsesoverligger.
Der må angribes over hele banen, dog er det alene målmanden, der må være i målfeltet. Målvogteren må gerne deltage i angrebsspillet. Når der er scoret, skal det scorende hold hjem og røre eget målfelt, inden der må forsvares. Spilvejlederen tilpasser løbende reglerne efter børnenes niveau, dette sker altid i samråd med trænerne.