Tilmelding til Håndboldens Dag 2021

Tilmeld din klub gratis her – og bliv en del af håndboldens store åbent hus-dag den 2. oktober 2021.

DGI Håndbold og Dansk Håndbold Forbund inviterer endnu en gang alle klubber til en kæmpe håndboldfest!

Din klub kan melde sig klar til dansk håndbolds store udstillingsvindue, Håndboldens Dag. Dagen havde premiere i 2019 med 144 arrangementer med i alt 11.600 deltagere. Flere klubber oplevede at få mere end 30 nye medlemmer ind, efter de var vært for en Håndboldens Dag!

Her i 2020 er Håndboldens Dag blevet udskudt fra den 9. januar til den 2. oktober grundet Covid-19. Vi håber at slå vores rekorden fra 2019 med antal værtsklubber og deltagere. Skal I ikke være med til det? 

I kan tilmelde jer allerede nu! Det er ganske gratis, og I kan tilmelde jer helt frem til 22. august 2021. OBS - Nye Håndboldens Dag-klubber får en gul Five-a-side-håndbold med i arrangørpakken. 

Tilmeld klubben ved at udfylde formularen herunder. I får masser af inspiration og markedsføringsmateriale både fysisk og på nettet, men arrangementet er jeres eget, og I bestemmer selv tidsrammen og indholdet.

Gratis arrangørpakke

Som arrangør på Håndboldens Dag 2021 modtager I en arrangørpakke, der bl.a. består af: 

En fysisk pakke med:

  • Inspirationskort til før, under og efter dagen
  • Plakater og invitationskort
  • Børnetatoveringer
  • Diplome

Materialer på nettet:

  • Tekster og fotos til presse, hjemmeside og Facebook
  • Videomateriale til Facebook og hjemmeside
  • How-to-videoer om Facebook-begivenheder og aktiviteter
  • Praktisk to-do-liste
  • Speak til brug i hallen

Udover ovenstående vil I indgå i en landsdækkende markedsføringskampagne samt få mulighed for at købe nogle fede PUMA T-shirt med ”Håndboldens Dag 2021” tryk, til en fordelagtig pris.

Derudover kan alle arrangører deltage på vores Håndboldens Dag webinarer. Det vil I få mere information om.

Vis mere Vis mindre

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkomne til at skrive eller ringe til enten idrætskonsulent Michael Sorgenfri på 51412677, email: msp@dgi.dk eller til projektmedarbejder i DHF Anna Katrine Sand på 24843136, email: asa@dhf.dk

COVID-19:
Håndboldens Dag skal selvfølgelig planlægges med hensyn til myndighedernes gældende retningslinjer. Dansk Håndbold Forbund og DGI vil give konkrete retningslinjer, der giver en Covid-19-sikker afvikling, og vi følger løbende udviklingen og informerer de tilmeldte klubber om tiltag.