Håndboldens Dag sættes på pause i 2022 og 2023

Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold vurderer, at det ikke er Håndboldens Dag, som vi skal lægge vores kræfter og timer i efteråret 2022 og vinteren 2023.

I stedet arbejder de to organisationer på at skabe og koordinere andre tiltag, der kan understøtte vejen tilbage efter corona. Det er blandet andet fokus på frivillighed, rekruttering af medlemmer og foreningsudvikling.

”Vi kan se på tallene fra Håndboldens Dag 2021, at vi har halveret antallet af frivillige, der støtter op om dagen ude i foreningerne. Vi er gået fra 10 frivillige per forening til 5 frivillige per forening fra 2020 til 2021. Vi kan også se, at der er mangel på frivillige i andre dele af håndboldforeningernes drift. Derfor ønsker vi ikke at pålægge en tung opgave som planlægning og afvikling af Håndboldens Dag er.” Fortæller projektleder på Håndboldens Dag Anna Katrine Sand og forsætter:

”Vi ønsker i stedet at koordinere indsatser mellem DGI Håndbold og DHF til gavn for håndboldforeninger, der kan hjælpe til at få klubdriften tilbage på benene efter en lang periode med nedlukninger.”

Følg med på Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbolds medier og se hvilke initiativer, som man kan hoppe på i løbet af sommeren og efteråret 2022.

Har du spørgsmål til samarbejdet mellem DGI Håndbold og Dansk Håndbold Forbund så tag kontakt til Kristian Olsen mobil: 24410507 eller kristian.olsen@dgi.dk