Bliv en del af fællesskabet til Håndboldens Dag

Vi er tilbage i håndboldhallerne uden restriktioner – det skal fejres! Derfor inviterer 77 håndboldklubber til Håndboldens Dag lørdag 2. oktober, hvor der er garanti for sved på panden og smil på læben.

Sæt et stort X i kalenderen 2. oktober 2021, og find en håndboldklub i nærheden af dig på Danmarkskortet.

Det er gratis at deltage, og du kan møde op i indendørssko, strømpesokker eller bare tæer – der er aktiviteter for alle ambitionsniveauer og aldre, og du behøver ikke at have godt boldøje for at være med.

Fokus på dagen er at invitere alle - store som små, nye som gamle håndboldspillere – med ind i fællesskabet i den lokale håndboldklub. Fællesskabet har mange savnet i den lange periode, hvor hallerne ikke har summet af liv, som de gjorde før Corona. 

Du kan komme selv eller tage vennerne, en kollega eller holdkammeraterne med. Du kan også tage hele familien med, for der vil være masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle – i år introducerer vi fx Håndboldjagten.

Du kan også prøve kræfter med Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold. To håndboldtilbud, hvor alle kan være med uanset bonuskilo, knirkende knæ eller dårlig skulder.

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger