Kurser i Max. Totalhåndbold

Giv dine spillere mellem otte og tolv år den bedste overgang fra håndbold-leg til spil på stor bane.

MTH står for Max. Totalhåndbold og er for børn mellem otte og tolv år. Det er det perfekte børnespil og en god overgang fra totalhåndboldens boldlege til håndbold på store baner. Og det betyder, at dit fokus som træner skifter.

På MTH-hold begynder du at udvikle børnenes handlekompetencer og spilforståelse, og du introducerer dem for taktiske overvejelser.

Derfor lærer du at vurdere, hvad lige præcis dine spillere har brug for, på vores kurser i MTH. Du lærer at differentiere din indsats overfor den enkelte spiller, så du vejleder dem ud fra deres eget udgangspunkt.

Håndboldlege er stadig en stor del af træningen i MTH, men fremfor at arbejde med boldforståelse, arbejder du nu med håndboldforståelse. Du bruger legen til at skabe kamp-lignende situationer, og igennem dem lærer børnene spillet.

Kurserne i MTH er for dig, der træner børn, som skal gå fra at "lege" håndbold til at spille spillet. Med et kursus i MTH bliver du klædt på til at styre processen om at skabe den glæde og det spil, der får børn til at hold fast i sporten og blive fremtidens håndboldspillere.

Find et kursus i MTH nedenfor, og meld dig til.

 

Få et kursus skræddersyet til din forening

Kan du ikke finde det kursus, du lige står og mangler? Har du en ide til et nyt kursus? Eller er du i tvivl om, hvilket kursus, der er optimalt for dig? Så kontakt dit lokale DGI-kontor og tag et snak med håndboldkonsulenten.

Så kan vi nemlig skræddersy et kursus til lige netop dig og din forening, så I får præcis det, I har brug for.

Det kan for eksempel være:

  • Træning af børn
  • Forsvars- og angrebstaktik for børn
  • Forsvars- og angrebsteknik for børn

Vi kalder det spotkurser, og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger