Comeback Cup: Et helt nyt håndboldstævne for 30-plusserne

Topform, flotform eller kageform? Der er noget for enhver form til Comeback Cup, et helt nyt håndboldstævne for Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness.

Comeback Cup afvikles i Vejen den 13. og 14. juni. Foto: Allan Jensen

Savner du de gode gamle dage, hvor du og dine holdkammerater tog til håndboldstævne? Så gør comeback til fællesskab, overnatning på luftmadrasser, hæs stemme, ømme stænger og masser af hygge og grin i weekenden den 13.-14. juni 2020.

Læs også: Five-a-hvad for noget håndbold?

Og har du aldrig været til håndboldstævne eller spillet håndbold, er du stadig velkommen!

Håndbold for dig over 30!

Comeback Cup er årets håndboldbegivenhed for dig, der har rundet de 30 år, måske slæber rundt på lidt bonuskilo, ikke skyder helt så hårdt længere og mest spiller for at have det sjovt og få rørt kroppen. Comeback Cup er ikke et traditionelt håndboldstævne – det er meget federe.

I stedet for traditionel håndbold, spilles der Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness, og stævnet er derfor skræddersyet til voksne motionshåndboldspillere over 30 år. Programmet er sammensat, så der er mulighed for at udfolde sig både på og udenfor banen.

Genoplev stævnerne

”Idéen til Comeback Cup opstod, fordi vi gerne vil give Five-a-side- og Håndboldfitnessspillere mulighed for at genopleve det, der for rigtig mange tidligere håndboldspillere står klart i erindringen, nemlig at være til håndboldstævne. Vi håber at samle motionshåndboldspillere fra hele landet, så de sammen kan afslutte sæsonen på bedste vis med masser af håndbold og en brag af en fest lørdag aften,” fortæller Anita Kristiansen, projektleder for Bevæg dig for livet – Håndbold, der arrangerer stævnet.

Det praktiske

Tilmeld dit hold Comeback Cup her

Sådan spiller vi
Til Comeback Cup vælger du, om dit hold vil spille Five-a-side Håndbold eller Håndboldfitness. Five-a-side Håndbold afvikles som en turnering med tre rækker:

  • Topform (mixhold): For jer, der er vant til at spille Five-a-side og bare vil give den max gas
  • Kageform (mixhold): For jer, der er nye til Five-a-side, men stadigvæk vil give den max gas
  • Flotform (kvindehold): For jer, der vil stille med et rent kvindehold.

Til Comeback Cup afvikles Håndboldfitness som en række sjove og forhåbentlig inspirerende træninger med andre håndboldfitnesshold. I er garanteret 3 x træning af en times varighed i løbet af stævnet.

Læs også: Five-a-side håndbold får kærligheden til at blomste

Stævnet afvikles i Vejen Idrætscenter og vil foregå både indendørs og udendørs. Til stævnet er der plads til 36 Five-a-side-hold (af 5-9 spillere) og 18 Håndboldfitness-hold (5-7 spillere).

Det koster 500 kr. pr hold at deltage. Derudover vil der være en egenbetaling på 350-400 kr. pr. deltager, alt efter om man ønsker overnatning eller ej.

Deltagerprisen dækker:

  • deltagelse i håndboldturnering
  • adgang til svømmehal med saunagus og øvrige aktiviteter
  • eftermiddagskaffe inkl. kage og frugt
  • 2-retters menu og fest lørdag aften
  • morgenmad søndag.

Der er mulighed for overnatning på den velkendte luftmadras i eget klasselokale på skolen lige ved siden af Vejen Idrætscenter.

Der er også mulighed for selv at sørge for overnatning på Sportshotel Vejen eller Danhostel Sport. Tjek priser og booking her.

Læs mere om Comeback Cup!

Baggrund

Comeback Cup er et nyt initiativ under Bevæg dig for livet - Håndbold i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DGI, DIF, TrygFonden og Nordea-fonden.