170 klubber er med til Håndboldens Dag den 11. januar

Skyd det nye år ind med en dag i håndboldens tegn, når flere end 170 håndboldklubber inviterer til Håndboldens Dag. De fleste klubber vil blandt andet have Håndboldfitness og Five-a-side på programmet sammen med en masse andre aktiviteter for hele familien.

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion. Dét budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, den 11. januar 2020.

Læs også: 1000 nye medlemmer efter Håndboldens Dag

Flere end 170 håndboldklubber har meldt sig klar og glæder sig til at invitere til en dag fyldt med sjove og gratis aktiviteter for hele familien.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. De fleste klubber vil blandt andet have Håndboldfitness og Five-a-side på programmet sammen med en masse andre aktiviteter for store og små.

"Håndboldens Dag afvikles i år for anden gang og er på vej til at blive en tradition for en festlig dag i håndboldens tegn over hele landet. Alle kan være med på håndboldens dag – store og små uanset erfaring – for håndbolden har i dag flere motionstilbud tilpasset den enkelte – barn eller voksen," siger Niels Chr. Pedersen, der er formand for DGI Håndbold.

"De over 170 deltagende foreninger har et fælles mål for dagen: At levere store smil og sved på panden for deltagerne, og samtidig vise, at håndbold i 2020 er andet og meget mere end spil på 40x20 meter. Håndbold i dag er forskellige spil, banestørrelser og bolde der er tilpasset børn, voks og ældre," forklarer han.

Han håber på, at rigtigt mange mennesker tager i mod tilbuddet om at komme ind i hallerne og få prøvet håndboldspillet i dets mange facetter.

"Tag hele familien med og få en håndboldoplevelse ud over det sædvanlige. Lad os få en fantastisk fælles dag i med verdens bedste spil på håndboldens dag," lyder det fra Niels Chr. Pedersen.

DGI arrangerer Håndboldens Dag i samarbejde med Dansk Håndboldforbund.

Find din nærmeste klub og se, hvad tid de inviterer til Håndboldens Dag!

Det er gratis at deltage på dagen og tilmelding er ikke nødvendig. På dagen kan du også deltage i vores store fotokonkurrence, hvor hovedpræmien er billetter til EM i herrehåndbold i Malmö den 15. januar 2020.

Håndboldens Dag

Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF og DGI med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen.

Læs mere om Håndboldens Dag