Spil håndbold på stranden

Grib en håndbold og en håndfuld venner. Så er du klar til en svedig omgang strandhåndbold og showbold.

Beach Håndbold er håndboldens showroom. Spillet er for dig, der elsker at dyste på reflekser og lave spektakulære stunts med krop og bold. 

Her får du ikke blot point for at få bolden i kassen, men også for hvordan du gør det. Kan I lave et vip eller udføre vilde piruetter? Så er der flere point at hente.  

Skal vi en tur på stranden venner? 

Beach Håndbold kræver ikke seks markspillere og en målvogter for at stille op. Kan du samle en bil med venner? Så er I klar til at køre afsted til kamp.

Målvogteren er med i angrebet og den mindre bane skaber en masse dynamik og et hurtigt spil med mange afslutninger uden fysisk nærkontakt, som i traditionel håndbold. 

Det bløde underlag gør spillet meget bevægeligt, frit og uforudsigeligt. 

Find Beach Håndbold tæt på dig! 

Har du lyst til nye udfordringer i håndbold eller bare en sjov form for motion? Så er strandhåndbold det perfekte spil. 

Undersøg om din nærmeste klub har arrangementer i Beach Håndbold? Gør de det endnu ikke, så foreslå at prøve det. Eller kontakt dit nærmeste DGI-kontor. Vi kan altid hjælpe dig videre.

Du kan finde vores stævner i Beach Håndbold nedenfor.

Sådan prøver du Beach Håndbold

Tre tips til at prøve Beach Håndbold:

1: Kontakt din nærmeste håndboldklub 
Hør, om de arrangerer events i Beach Håndbold. Hvis de ikke gør, så fortæl endelig at det kunne være en ide til en ny, sjov og populær aktivitet.

2: Kontakt dit nærmeste DGI-kontor
Spørg, hvornår der er en event med Beach Håndbold i nærheden af dig.

3: Skab din egen event
Kan du samle en håndfuld af interesserede? Så kan DGI også hjælpe med at arrangere en event og få instruktører ud til dig, så I sammen kan profilere sporten i dit område.