Dyrk håndboldfitness - fleksibel og effektiv træning

Kombiner styrketræning, løb og boldtræning med håndboldfitness. Du får overskud i hverdagen og energifyldt samvær.

Håndboldfitness hitter i de danske håndboldhaller. Sporten matcher ganske enkelt danskernes behov for effektiv, fleksibel og sjov træning. Og så er der sved-garanti - uanset dit niveau! 

Du kender til alle fordelene ved løb. Men kender du også til manglende motivation? Du ved, at styrketræning er godt for din krop. Men er det kedeligt at gennemføre alene? Du elsker eller drømmer om det intense spil i håndbold. Men tøver du ved tanken om en hel kamp? 

Med håndboldfitness bygger du din grundform op gennem tre moduler: løb, styrketræning og spil. Alt sker på en sjov måde og sammen med andre. Du får lov at spille og drible med håndbolden, men på mindre baner. Og hvem kan blive for gammel til det? 

Du vælger frit, hvordan du vil kombinere modulerne. Men du får selvfølgelig mest effektiv motion ved at deltage i alle tre moduler.

Håndboldfitness er for alle

Er du nybegynder? Ikke noget problem! Håndboldfitness er for både nye og erfarne håndboldspillere, for både mænd og kvinder.

Du kan finde håndboldfitness mange steder i Danmark, så søg efter en håndboldklub nær dig og hør, hvad de kan tilbyde.

Du er også meget velkommen til at kontakte dit nærmeste DGI-kontor for yderligere information.

Mangler der håndboldfitness i din forening?

Håndboldfitness stopper medlemsflugt i mange idrætsforeninger landet over. Del vores artikel herunder med din forening eller kontakt dit nærmeste DGI landsdelskontor for mere info.