Åbent hus i cykelklubber

En række midt- og østjyske cykelklubber afholder i foråret åbent hus i samarbejde med DGI Hærvejsløbet, så du har chancen for at prøve, hvordan det er at køre i en cykelklub og opleve glæden ved at cykle sammen med andre.

Her kan du komme og høre mere om klubben og prøve at cykle sammen med dem.

Det er helt gratis, og tilmelding er ikke nødvendigt. Du er ikke forpligtet til efterfølgende at melde dig rigtigt ind - men der er en chance for, at du bliver så glad for at cykle i klub, at du gør det.

Nedenstående klubber er klar til at tage godt imod dig:

Velkommen i klubben

En af dem, som blev taget godt imod i 2019, var 62-årige Villy Hansen, som gæstede Randers Cykelmotion.

”Det var en fantastisk oplevelse. Der var en, der sagde: ’Er du en af dem der skal køre Hærvejsløbet?. Jeg var omringet af folk, der introducerede mig til klubben og fortalte, hvordan træningerne fungerer”, siger Villy og tilføjer:

”Jeg blev lukket ind fra første minut. Det var en god oplevelse."

Hvis du har tilmeldt dig Hærvejsløbet og tilkendegivet, at du ønsker at modtage en invitation til åbent hus, modtager du også listen på mail.

ALLE kan deltage i cykelklubbernes åbent hus-arrangementer - ikke kun deltagere af Hærvejsløbet. Du kan finde alle Danmarks cykelklubber lige her >

Fra løbets side skal der lyde en stor tak til alle de cykelklubber, som er med til at give løbets deltagere og mange andre denne gode chance for at gæste en cykelklub.

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger