DGI og Cykelpartner.dk indgår partnerskab

Når DGI Hærvejsløbet igen løber af stablen lørdag 27. juni 2020, bliver meget som det plejer. Men alligevel ikke helt som tidligere. DGI Hærvejsløbet har indgået en udviklende partnerskabsaftale med Cykelpartner.dk som medarrangør og partner, og dermed har de to aktører slået sig sammen i et stærkt og innovativt samarbejde.

Der er altid godt humør og fest i Viborg, når deltagerne kommer i mål ved DGI Hærvejsløbet. Fremover vil Cykelpartner.dk bidrage til at udbrede kendskabet til DGI Hærvejsløbet. Foto: Thomas Nyhus

”DGI Hærvejsløbet og Cykelpartner har et stærkt match af værdier, hvilket er den vigtigste faktor for os, når vi skal indgå en partnerskabsaftale,” fortæller COO og vicedirektør hos Cykelpartner, Kenneth Mortensen.

”Cykelpartners vision om at gøre kundeoplevelsen til noget mere og bedre er som en klon af DGI’s ambition om at arrangere Danmarks bedste og største motionscykelløb. Vi tror på, at alle deltagere ved DGI Hærvejsløbet, lige som kunder i vores forretning, skal have oplevelsen af at være en del af noget større. Vi tror på udvikling, og vi har store ambitioner angående optimering af vores virksomhed. Lige så har DGI ambitioner om udvikling inden for deres virke, og vi tror begge, at dette partnerskab giver gensidig mening og er værdiskabende på flere plan,” siger Kenneth Mortensen.

Cykelpartner skal være med til at løfte DGI Hærvejsløbet

Hos DGI er løbsleder for DGI Hærvejsløbet, Magnus Korsgaard Nielsen, særdeles tilfreds med det kommende samarbejde med Cykelpartner. Han byder samarbejdet velkommen, og idet at Cykelpartner er en landsdækkende virksomhed, bliver synligheden og profileringen af DGI Hærvejsløbet bestemt ikke mindre frem mod løbet i 2020.

”Partnerskabet betyder, at vi får nye legekammerater. Det er helt essentielt for at skabe en god udvikling i løbet. Hærvejen har så meget at byde på i en idrætsmæssig sammenhæng, og sammen med Cykelpartner kan vi gøre oplevelsen endnu større for deltagerne. Vi ser samtidig en rigtig spændende fremtid inden for cykling i Danmark, og DGI Hærvejsløbet vil sammen med Cykelpartner fortsat fortælle den stærke historie om, at det er frivillig Danmark der løfter Danmarks største og bedste cykelmotionsbegivenhed.”

Ud over en stærk fælles profilering og en fælles ambition om at give den bedste oplevelse for deltagerne, betyder partnerskabet også, at både DGI Hærvejsløbet og Cykelpartner vil løfte ambitionsniveauet til også at gøre sig gældende uden for Danmarks grænser. Begge parter ønsker at profilere sig i højere grad i norden for både at tiltrække deltagere til DGI Hærvejsløbet og kunder til Cykelpartner.