Vigtig information til deltagere: Gratis foldekop til alle

Foldekopper erstatter plastikkrus til årets DGI Hærvejsløbet. Derfor vil alle deltagere få udleveret en gratis foldekop sammen med startnummeret, som du skal have med dig i løbet af dagen.

Som et nyt tiltag får alle deltagere udleveret en gratis foldekop i forbindelse med udleveringen af startnumre.

En foldekop er en plastikkop, som kan foldes sammen og genbruges. Når den er foldet sammen, passer den lige ned i en cykellomme bag på trøjen. Det er super nemt.

Du får foldekoppen udleveret sammen med dit startnummer, og så skal du tage foldekoppen med dig hele dagen, hvis du gerne vil have kaffe i depoterne. Når du når frem til depotet, tager du koppen frem, folder den ud og drikker din kaffe. Når du er færdig med at drikke kaffe, folder du den sammen igen og putter den i lommen, så den er klar til næste depot.

Det er vigtigt, at du får foldekoppen med, når du henter dit startnummer – ellers risikerer du ikke at kunne få kaffe undervejs. Der vil være et meget begrænset antal plastikkrus i depoterne.

Foldekoppen må selvfølgelig tages med hjem, og vi vil opfordre jer til at bruge den til andre udendørsaktiviteter, eller hvor det giver mening. Den er fremstillet i 50 procent bioplast på sukkerrør og kan gå i opvaskemaskinen.