PurePower leverer god energi til DGI Hærvejsløbet

Den danske sportsernæringsproducent PurePower er ny energipartner for DGI Hærvejsløbet. Deltagerne kan se frem til at møde PurePowers energibarer- og drikke i startkuverten og depoterne.

God energi skal der til, når mere end 5.000 motionscyklister klikker i pedalerne til DGI Hærvejsløbet den 25. juni. Og deltagerne kan godt begynde at glæde sig, for i år sørger danske PurePower for de bedste betingelser for gode ben på dagen.

Den danske sportsernæringsproducent er ny energipartner for DGI Hærvejsløbet og leverer energiprodukter til deltagerne både før og under løbet. Det glæder løbschef Magnus Korsgaard Nielsen.

”Som Danmarks største tilbagevendende motionscykelløb er vi stolte over at have PurePower, som er blandt de førende producenter af sportsernæring, med på holdet. Vi i teamet bag DGI Hærvejsløbet har selv benyttet PurePower-produkter i vores træning, så vi kan stå inde for den høje kvalitet, fantastiske smag og gode energi, der kendetegner dem,” siger han.

God energi før og under

Deltagerne vil møde PurePower-produkterne både i deres startkuvert og i depoterne undervejs. I startkuverterne finder deltagerne en af PurePowers lækre og yderst populære EnergySnack havrebarer, som er bløde i konsistensen, nemme at have med, giver mæthed og sidst men ikke mindst smager godt.

I depoterne kan deltagerne fylde dunkene med PurePower energidrik i forskellige smagsvarianter, der kombinerer to sukkerarter for at sikre den maksimale optagelse. Foruden gode energiprodukter indeholder depoterne selvfølgelig alt det andet og hele det store udvalg, vi i forvejen kender og holder af.

Sofie Kildahl fra PurePower ser frem til at præsentere tusindvis af motionscyklister for energiprodukterne den 25. juni, og faktisk har PurePower forberedt et helt særligt tilbud til alle Hærvejsløbets deltagere.

”Hos PurePower er vi stolte over i år at være energisponsor for DGI Hærvejsløbet. Vi er sikre på, at rigtig mange cykelryttere kommer til at få stor glæde af vores produkter, når de skal ud på deres cykelture. Derfor tilbyder vi også en særlig ”Hærvejspakke”, som indeholder nogle af vores bedste energiprodukter, når du skal tilbringe mange timer på cyklen, hvad end det er landevej eller mountainbike," siger hun.

Hærvejspakken vil være tilgængelig på webshoppen på purepower.dk fra d. 12. maj og kan købes helt indtil DGI Hærvejsløbet den 25. juni.

Læs mere om PurePower på purepower.dk.