Virksomheder

Styrk sammenholdet i din virksomhed eller kom helt tæt på jeres kunder. Der er mange fordele ved at deltage i DGI Hærvejsløbet som virksomhed, og vi skræddersyr den bedste oplevelse til jer.

DGI Hærvejsløbet er ikke bare Danmarks største og bedste tilbagevendende motionscykelløb.

Det er også det perfekte event for virksomheder, der ønsker at fremme sundheden og trivslen på arbejdspladsen, styrke sammenholdet i eller på tværs af afdelinger, komme helt tæt på og styrke relationerne til deres kunder, arbejde med deres CSR-profil eller noget helt femte.

DGI Hærvejsløbet er et rigtigt motionscykelløb, hvor oplevelserne er vigtigere end tiden. Vi lægger vægt på holdkørsel og fællesskab, og derfor er eventet skræddersyet til at styrke sammenholdet og relationerne mellem dem, der cykler sammen.

I år afholdes DGI Hærvejsløbet bare én uge, før Tour de France starter i Danmark, så det er en unik mulighed for at få en mindeværdig cykeloplevelse, mens cykelfeberen er på sit højeste.

Vi har 11 forskellige ruter og distancer fordelt på landevej, MTB og gravel, så der er noget for enhver. Alle ruter slutter på Paradepladsen i Viborg til en festlig fælles afslutning.

Mange virksomheder stiller allerede til start i DGI Hærvejsløbet sammen. Skal I være de næste?