Innovationskonkurrence

Kan din idé få flere danskere i bevægelse og forme fremtidens fællesskaber? Eller har du konceptet, som kan forandre og udvikle motions- og breddeidrætten? Så er DGI Impact konkurrencen, som kan gøre din idé til virkelighed!

DGI Impact er en innovationskonkurrence for iværksættere, idémagere og forenings-ildsjæle. Har du idéen til, hvordan flere kan få pulsen op, få mere bevægelse i hverdagen og blive en del af et stærkt fællesskab? Så har vi dommerne, kronerne og kræfterne til at gøre din idé til virkelighed!

Kan din idé ramme plet?

Vi søger idéer og løsninger inden for tre kategorier:

  • Løsninger, som gør det nemmere at være eller blive foreningsleder
  • Løsninger, som gør flere danskere aktive
  • Løsninger, som gør det lettere at engagere sig i aktive fællesskaber

DGI Impact vælger i 2018-2020 hvert år 5-8 innovative projekter med powerpotentiale og investerer årligt 2 mio. kr. i projekterne.

Er du klar til at kaste din idé ind i kampen?

Seneste nyt

Vind muligheden for at føre din idé ud i livet 

Årets 5-8 bedste idéer vinder DGI Iværksætterpakken. DGI Iværksætterpakken er et seks måneders forløb og inkluderer blandt andet økonomisk støtte og professionel rådgivning, så du kan gøre din idé til virkelighed.

DGI Iværksætterpakken består af: 

  • 100.000 – 500.000 kroner inkl. moms øremærket videreudvikling af din idé. Det endelige beløb bliver bestemt på baggrund af din præsentation af idéen til Bootcamp-finalen.
  • Klippekort til 50 timers sparring fra eksperter i DGI, hvis opgave er at hjælpe dig med at udvikle og realisere din idé.
  • Adgang til relevant data, viden og information fra DGI.
  • Eksponering og profilering af din idé gennem DGI’s medier og kanaler.

Læs mere om DGI Iværksætterpakken her.