Iværksætterkonkurrence

Kan din idé få flere danskere til at bevæge sig? DGI Impact har ressourcerne til at booste din iværksætterdrøm, hvis du er klar til at gå all in og gøre din idé til virkelighed

DGI Impact er en iværksætterkonkurrence for dig med nye ideer til, hvordan danskerne får pulsen op. Vi kan støtte med økonomi, netværk og sparring fra dygtige iværksættere, der selv har gået vejen og ved, hvordan man lykkes.

Kan din idé ramme plet?

Har du en innovativ idé, der kan forandre og udvikle motions- og breddeidrætten? En idé der kan skabe mere bevægelse i hverdagen eller få flere til at blive en del af et aktivt fællesskab? Det kan både være nye produkter, services eller digitale platforme.

DGI Impact investerer årligt to millioner kroner i 5-8 innovative iværksættervirksomheder fra 2018-2020.

Er du klar til at kaste din idé ind i kampen? Ansøg nu!

Vind muligheden for at gå all in

Er din idé blandt årets bedste, vinder du vores iværksætterpakke. Det er et seks måneders forløb med økonomisk støtte, sparring og rådgivning, så du kan gøre din idé til virkelighed.

DGI Iværksætterpakken består af:

  • 100.000 – 500.000 kroner inkl. moms. Det endelige beløb fastsættes efter din præsentation af idéen til Selection Day og øremærkes til videreudvikling af din idé.
  • Klippekort til 50 timers sparring fra eksperter i DGI, der kan hjælpe dig med at udvikle og realisere din idé.
  • Adgang til data, viden og information fra DGI.
  • Eksponering og profilering af din idé gennem DGI’s medier og kanaler.

Seneste nyt