Iværksætterforløb

Kan din startup få flere tilbage i idrætsforeningerne eller kan den hjælpe idrætsforeningerne med at tænke nyt? Mange idrætsforeninger har mistet medlemmer og indtægter grundet corona, og DGI vil gerne støtte dig, hvis din startup kan gøre en forskel  

DGI Impact er et iværksætterforløb for dig med en startup som kan få pulsen op i Danmark. Vi kan støtte med økonomi, ekspertviden, netværk og eksponering så din drøm kan blive virkelig.

Kan din startup ramme plet?

Er du iværksætter eller har du en innovativ startup, der kan hjælpe idrætsforeninger med at overvinde coronakrisen og deraf følgende medlems- og indtægtsnedgang? Kan du få flere medlemmer til forenigerne og gøre dem endnu mere aktive, eller kan du hjælpe foreningerne med at tænke nyt? Det kan både være nye produkter, services eller digitale platforme m.m.

DGI Impact investerer årligt op til to millioner kroner i op til 6 innovative startups fra 2018-2020.

Vind muligheden for at gå all in

Er din startup blandt årets bedste, får du adgang til vores iværksætterpakke. Iværksætterpakken er et seks måneders forløb med funding, ekspertviden, netværk og eksponering, så du kan gøre din drøm til virkelighed.

Mere om DGI Impact