Artikler

Singletracker sadler om og bliver til Mountainbike United

Ildsjælene i Singletracker drømmer om at gøre MTB til en endnu mere fantastisk sport og de er overbeviste om, at de har fundet opskriften. Folkene bag appen fik sidste år en halv million af DGI til at gøre drømmen til virkelighed, og nu relanceres appen snart.

Fundet i: Artikler

En sommer med Natureventyr på vej

Iværksætterne bag bevægelses- og kultur-app’en Natureventyr ser frem til en sommer med mange danskere på ferie indenfor landets grænser. App’en er allerede gratis at benytte i 8 kommuner.

Fundet i: Artikler

Prøv kræfter med yoga derhjemme via dansk app

Er du ny til yoga? Eller er du en garvet yogi, som har brug for at kunne dyrke yoga derhjemme i disse tider? Så kig med her. Ny dansk yoga-app fra YogaStream gør det muligt at dyrke yoga hjemmefra.

Fundet i: Artikler

Her er vinderne af DGI Impact 2019

En aktivitetsmåler specifikt designet til skoler, elastiktræning på en helt ny måde og hjælp til bedre udnyttelse af idrætsfaciliteter. Det var blot tre af de gode idéer, da vinderne af DGI Impact 2019 blev kåret.

Fundet i: Artikler

Et abonnement skal give adgang til alle byens idrætstilbud

Badminton, tennis, fodbold, fitness og alt muligt anden idræt. Med Multipass vil virksomheden Wannasport give adgang til en lang række idrætsaktiviteter samlet i et enkelt abonnement.

Fundet i: Artikler

Gripfixer - Badminton-gadget skal videreudvikles til tennis

Du har måske hørt om den dims, der gør det lettere for badmintonspillere at holde rigtigt på deres ketcher? Med støtte fra DGI Impact skal GripFixer nu laves i flere størrelser, så den passer til alle spillere samt udvikles til tennis

Fundet i: Artikler

Eventyrlige fortællinger gør det sjovt at gå tur

Natureventyr er en ny app, som motiverer børn til at bevæge sig og lærer dem om naturen på samme tid. DGI Impact har været med til at kickstarte projektet

Fundet i: Artikler

Morten har – måske – columbusægget som idrætsforeningerne har sukket efter

Flere medlemmer. Det er øverst på mange idrætsforeningers ønskeliste. Med værktøjet motivu.dk mener iværksætteren Morten Nørsten – med støtte fra DGI - at han har svaret på foreningernes bønner.

Fundet i: Artikler

JABII - Nyt koncept blander digital gaming med boksning

Mange bruger meget tid foran en skærm, og der skal nye metoder i brug for at aktivere flere danskere. Derfor har DGI Impact satset på et nyt boksespil, der mikser den digitale verden med fysisk aktivitet

Fundet i: Artikler

Flat Mountains - bjergbestigning i en app

DGI Impact har støttet en ny løbeapp, hvor de sædvanlige løbestats er udskiftet med bjergbestigninger, etaper og basecamps. Flat Mountains handler ikke om tempo, men om gode fortællinger og om at være sammen som et hold

Fundet i: Artikler
1/2