Her er vinderne af DGI Impact 2019

En aktivitetsmåler specifikt designet til skoler, elastiktræning på en helt ny måde og hjælp til bedre udnyttelse af idrætsfaciliteter. Det var blot tre af de gode idéer, da vinderne af DGI Impact 2019 blev kåret.

Glade vindere af DGI Impact 2019.

To millioner gode, danske kroner.

Det var, hvad der rent kontant var på højkant, da vinderne af DGI Impact 2019 skulle kåres.

Hele 164 ansøgere fra intet mindre end 37 lande havde ansøgt - og af dem var 12 blevet udvalgt til en tur foran dommerpanelet.

Fælles for idéerne er, at de alle koncentrerer sig omkring udfordringerne med at få flere aktive, flere i bevægelse samt at forme fremtidens fællesskaber.

Ud over det kontante skulderklap, der er øremærket videreudvikling af idéerne, får vinderne også adgang til DGI Iværksætterpakken, der består af:

Klippekort til 50 timers sparring fra DGI’s eksperter, som kan hjælpe med at udvikle idéerne.

Adgang til DGI’s data og viden.

Eksponering og profilering via DGI’s egne medier og kanaler.

En skræddersyet masterclass hos Talent Garden Innovation School.

Og vinderne er...

Just Football - 100.000 kr.

Applikation der forbinder børn og unges fodboldaktivitet på banen med en digital fodboldkarriere på mobilen. Just Football har udviklet egen AR teknologi til at måle og dele aktiviteten på banen.

HallMonitor - 500.000 kr.

HallMonitor leverer en digital løsning til analyse og bedre udnyttelse af idrætsfaciliteter. HallMonitor vil udvikle systemet så det også kan monitorere udendørs faciliteter.

YogaStream - 300.000 kr.

YogaStream er et online yogaunivers med over 900 yoga- og meditationsvideoer. Højkvalitets videoer og erfarne undervisere guider dig gennem din praksis, hvor og når, det passer dig.

STRAFFR GmbH - 250.000 kr.

STRAFFR er næste generation af elastiktræning. En intelligent elastik forbindes til en motiverende og instruerende app, så du registrerer dine bevægelser og sikrer korrekt udført træning.

Moki - 350.000 kr.

Moki er den første aktivitetsmåler der er designet specifikt til skoler. Med accelerometer i et armbånd monitoreres børnenes fysiske aktivitet. Skolen kan oprette samlede målsætninger som børnene er fælles om at indfri (skridt, distance og så videre).

Singletracker - 500.000 kr.

Til alle med knopdæk og mudder i blodet. Fra begyndere til eliteryttere, fra sporbyggere til klubber, fra lodsejere til sponsorer. MTB app med information om lokale spor og indbygget sikkerhedsmodul.