Prøv kræfter med yoga derhjemme via dansk app

Er du ny til yoga? Eller er du en garvet yogi, som har brug for at kunne dyrke yoga derhjemme i disse tider? Så kig med her. Ny dansk yoga-app fra YogaStream gør det muligt at dyrke yoga hjemmefra.

Med Yogastream kan du dyrke Yoga hjemme i stuen.

YogaStream er et online yogaunivers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle at landets dygtigste yogalærere, når det passer dig derhjemme eller på farten. Alt hvad det kræver er en computer, tablet eller mobil med adgang til internettet, så er du i gang.

Skræddersy din praksis til dine behov

På YogaStream finder du over 1000 yoga- og meditationsvideoer af forskellige varighed, stilart, niveau og fokus, og der kommer nye videoer til hver uge. Det giver dig mulighed for at sammensætte din yogapraksis, så den til passer dine behov - hvad end det er 90 minutters intensiv Vinyasa eller 30 minutters blid og afstressende Yin-yoga.

Vil du arbejde mere intensivt med et særligt fokus, kan du vælge at følge et forløb eller en challenge. På YogaStream finder du over 100 yogaforløb med fokus på blandt andet styrke, stress, søvnløshed, detox, meditation, hormonbalance og fertilitet. Her bliver du taget i hånden og guidet gennem din praksis dag for dag.

Vær med gratis i 14 dage

For at få adgang til videoerne, skal du have en bruger på YogaStream. Det koster ikke noget at oprette sig, og du får de første 14 dage gratis. Efter din 14-dages gratis prøveperiode overgår du til normalt medlemskab (99kr/mdr). Der er ingen binding, når du opretter dig som bruger på YogaStream. Det vil sige, at du til hver en tid kan opsige dit medlemskab igen.

Opretter du dig gennem YogaStream app’en får du automatisk adgang til 10 gratis yogavideoer. Dog skal du være opmærksom på, at et medlemskab ved køb gennem app’en koster 129 kr/mdr. Derfor anbefaler vi, at du opretter dig gennem hjemmesiden og bruger app’en til at lave yoga fra efterfølgende.

Yogastreams hjemmeside

Download i Appstore

Download i Google Play