Helsingør Kommune

Helsingør Kommune har været med siden 2014, og har lige nu tre Jump4fun hold i gang i Kommunen.

Hvem kan gå til Jump4fun?

Jump4fun er et foreningstilbud, hvor vi tilbyder bevægelse, sjov og fællesskab til børn og unge som er motionsuvante eller som grundet forskellige udfordringer ikke føler sig hjemme i det traditionelle idræts- og foreningsliv. Vi henvender os til børn og unge i alderen 6 og 16 år. Er du I tvivl om dit barn er i vores målgruppe, så ring endelig til vores foreningsguide Tina Devald. Hun tager meget gerne en snak med jer om, hvad vi kan tilbyde jeres barn. 

Hvad laver vi til Jump4fun?

Jump4fun udbydes af engagerede lokale idrætsforeninger som eksempelvis fodboldklubben, svømmeklubben eller gymnastikforeningen. Men Jump4fun er hverken fodbold, svømning eller gymnastik.

I stedet indeholder vores ugentlige træning en masse forskellige lege og aktiviteter hvor vi får brugt kroppen på forskellige og sjove måder. Det kan f.eks. være stikbold, stafet, forhindringsbaner, spil eller lignende. Der er garanti for at få sved på panden, smil på læben og nye venner.

Hos os gælder det altså ikke om at være hverken dygtigst eller hurtigst. Vi fokuserer på bevægelsesglæde, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse, så alle føler sig velkomne og inkluderede. Vi tror nemlig på, at leg, bevægelse og anerkendelse, er med til at styrke børn og unges trivsel og selvværd.

Vi har nogle fantastiske instruktører, så vi håber at I vil komme og have det sjovt sammen med os. Vi glæder vi til at byde velkommen til Jump4fun!

Kom og vær med!

I Helsingør Kommune tilbyder nedenstående lokale foreninger Jump4fun. Hvis du klikker på foreningerne, kan du se hvor og hvornår vi træner, samt hvem du kan kontakte.