Sønderborg Kommune

I Sønderborg Kommuner kan du gå til Jump4fun i tre foreninger.

I Sønderborg Kommune kan du gå til Jump4Fun i tre foreninger.

I Sønderborg Kommune har du mulighed for at gå til jump4fun i både Dybbøl Gymnastikforening, Notmark Sogns Ungdomsforening og Hørup Ungdoms- og Idrætsforening.

I Dybbøl UIF er vi 20 Jump4fun børn, som laver en masse forskellige aktiviteter i en gymnastiksal. Vi laver redskabsbaner, svinger i torve, øver os med småredskaber og leger en masse lege. Derudover mødes vi 1. lørdag i hver måned, hvor vi bl.a. laver aktiviteter udendørs hvis vejret er til det, laver mad, og alt muligt andet vi kan finde på.

I Notmark Sogns UF træner vi i skolens gymnastiksal, hvor vi ofte hiver nye redskaber frem og giver den gas. Vi leger lege, laver små konkurrencer og instruktørerne er derudover gode til at lytte til børnenes forslag til aktiviteter.

I Hørup Ungdoms- og Idrætsforening træner vi i en gymnastiksal, men nogle gange går vi også ud og leger. Der er fokus på sjov træning, opbakning og sammenhold. Instruktørerne har meget fokus på, at lytte til det enkelte barn. 

Du kan søge om fritidspas til din idræt i Sønderborg Kommune. Sig til hvis du skal have hjælp, for så finder vi ud af det

Se nedenfor, hvor og hvornår der er et tilbud, som kan passe dig.