Fællesskab, bevægelsesglæde og trivsel

DGI og Julemærkefonden inviterer til konference d. 17. november 2022

Kom og bliv klogere!

Vi har glædet os til at kunne invitere til konference med fokus på fællesskab, bevægelsesglæde og trivsel blandt børn og unge!

Den 17. november 2022 afholder DGI og Julemærkefonden konference og vi håber du har lyst til at deltage, bidrage til og blive klogere på hvordan vi nytænker og optimerer arbejdet med børn og unge med overvægt eller andre udfordringer.

Tilmeld dig her: Fællesskab, bevægelsesglæde og trivsel (dgi.dk)

Vi har gjort os umage for at skabe et fantastisk program, hvor blandt andet Chris MacDonald vil holde oplæg. Derudover vil dagen været spækket med yderst kompetente oplægsholdere og paneldeltagere. Se hele programmet nederst.

Konferencen henvender sig til beslutningstagere og fagprofessionelle indenfor området fra kommuner og regioner. Derudover inviteres foreninger, instruktører og projektledere der har fokus på børn og unges trivsel og/eller bevægelsesglæde.

Konferencen tager via oplæg, paneldebat og workshop udgangspunkt i de to overskrifter ’’Ulighed i sundhed – overvægt blandt børn og unge’’ og ’’Forældresamarbejdets
betydning – sådan sikrer vi trivsel og sund vægtudvikling i praksis’’.

Det koster kun 25 kr. i tilmeldingsgebyr at deltage i konferencen som afholdes på Julemærkehjemmet i Skælskør, Møllebakken 5, 4230 Skælskør. Der er et begrænset antal pladser efter princippet "først til mølle". Vi sørger for forplejning, som vil være gratis for de deltagende.
Tilmeldingsfristen er d. 1. november 2022.

Program.PNG

oplægsholdere.PNG