Vild med Vand i Virksund - Kom og prøv en Havkajak og SUP

Hvornår
25. maj 2019 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Virksund Sejlklub, Sandkrogen 10, 7840 Højslev, Danmark
Hvem
fra 13 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 01 51 4015

Kom og prøv en Havkajak eller SUP

Hvis du har lyst, kan du og din familie opleve en aktiv dag i nærheden af vandet omkring Virksund dæmningen lørdag den 25. maj.

Foreningerne omkring Virksund havn deltager i Vild med Vand arrangement lørdag den 25. maj 2019. Det er tredje gang, at Virksund er aktiv deltager i det landsdækkende begivenhed, hvor mere end 100 havne holder åbent for alle interesserede, som har lyst til at se nærmere på klubbernes sejlads og vandsportsaktiviteter.

Har du lyst til at komme om bord på en motorbåd eller sejlbåd? Vil du prøve en ungdomsjolle, en min 12 meter båd, en havkajak eller et Stand Up Paddle (SUP) Board , så er Vild med Vand dagen lige netop det tidspunkt, hvor du kan prøve dine færdigheder af. Du kan også høre nærmere om fiskeri fra jolle eller med garn, hvordan du får en bådplads eller hvordan du kommer i gang med at sejle, såfremt du har lyst til at få frisk luft, vind i håret, nyde naturen på fjorden og det sociale samvær med andre sejlere. Der vil i løbet af dagen være forskellige spændende demonstrationer og sejlads. På havnen findes en legeplads for de mindste og en cafe for alle, hvor enhver kan nyde en kop kaffe, få noget læskende eller nyde en is i løbet af dagen. På slæbested og langs havnen kan du måske fange krabber og deltage i krabbe race.

Vild med Vand aktiviteterne starter kl. 10 på lystbådehavnen. Borgmesteren i Skive har indvilliget i at komme og skyde arrangementet i gang. Vi vil offentliggøre et samlet program med tidspunkter for de enkelte aktiviteter, når vi nærmer os dagen. Fra kl. 14 afholdes muslingefestival i Sundstrup – lige på den anden side af dæmningen.

Virksund Havkajak klub giver dig en unik mulighed for at prøve en Havkajak eller SUP - Stand Up Paddle

Klubben er klar med udstyr og kompetente instruktører, som guider dig sikkert på vandet.

Medbring evt. en tør trøje.

Kontakt person: Alice Nørgaard, 26313200

Læs om klubben her: www.virksundhavkajakklub.dk

Bevæg dig for livet – Kano og kajak 
Bevæg dig for livet - Kano og kajak vil gerne bidrage til, at endnu flere kommer på vandet i kano og kajak. 
Vi støtter kano- og kajakklubber, der gerne vil tiltrække og fastholde medlemmer. Samtidigt samarbejder vi med kommercielle operatører og andre partnere om at give flere mennesker mulighed for at prøve kræfter med kano- og kajaksporten. 
Vi giver nybegyndere og motionsinteresserede gode oplevelser på vandet og hjælper selvorganiserede til at blive bedre roere.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer