Tværs over Atlanten, med Mads Vangsø

Hvornår
28. jan 2020 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
Gistrup Idrætscenter, Hadsundvej 407, 9260 Gistrup, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 01 51 4005
Tv- og radiovært Mads Vangsø holder foredrag om udvikling, dedikation og målsætning, der alle er ingredienser til et vellykket projekt, der står knivskarpt til slut. Mads Vangsø vil inspirere sit publikum til at turde at tage chancer, men på samme tid opfordrer han dem til, at de  skal gøre deres forarbejde.

 

Du har højest sandsyndlig oplevet Mads Vangsø i enten tv eller radio, da han har gjort sig bemærkelsesværdig på disse medier siden halvfemserne. Han har blandt andet ageret vært i Radio 100’s morgenshows “Mads om morgenen” og “Farvel seng – jeg elsker dig”. Derudover var han også vært på DR P3’s “Monkey Business” og “Vangsøs Vækning” på The Voice, og han skabte sammen med Casper Christensen, Søren Søndergaard og Jan Gintberg “Tæskeholdet”, der blev en af Danmarks største mediesucceser i halvfemserne. Ligeledes var han vært TV2 Zulus “Argh! Det gjorde jeg bare ikk!”, som fra start blev et af kanalens mest sete programmer. Det er derfor en garanti, at Mads Vangsø ved, hvordan han skal fange sit publikum.

Mads Vangsø har aldrig været bange for udfordringer, men alligevel følte han, at han godt kunne trænge til at tage dét skridt ekstra. Derfor valgte han sammen med Lasse Wulff Hansen at begå sig ud i en syvugers rotur tværs over Atlanten d. 12. december 2018 – bare de to. Her fik Mads Vangsø i den grad en forståelse for, hvilken betydning forberedelse, træning og 100% dedikation har, da det får projektet til at briste eller bære.

Mads Vangsøs foredrag om denne rejse skal inspirere publikum til altid at sætte forandring, udvikling og målsætning som høje prioriteter. Det er uanset, om der er tale om vild rejse, karrieren, arbejdspladsen eller privatlivet. Selv de umulige mål er mulige.

Det kan købes kaffe, vand mv. i løbet af aftenen.

Arrangører:

LKB Gistrup og DGI Nordjylland, Outdoor

Program i ca. tider

Kl. 19.00 - 19.30  Lisa Skov Nielsen, formand  og initiativtager til LKB RUN, fortæller om sin oplevelse med ultraløbet, Ultra Trail Nuuk, som i år blev afviklet som det første af slagsen i Grønland. Et 70km løb fra Qoorqut til Nuuk uden vejviser, stier, depoter, heppekor og under 10 deltagere, men til gengæld en oplevelse ud over det sædvanlige med fantastisk natur, høje bjerge, klipper, sand, stenskred, brusende elve, sne, is, sump, krat og ikke mindst selskab af en million myg.

Kl. 20.00

Mads Vangsø - Tværs over Atlanten.

Gem/udskriv din bekræftigelse som er adgangsbillet.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer