Se mit Rovand, Skagen

Hvornår
22. aug 2020 kl. 09:00 til 15:00
Hvor
Skagen Havkajakklub, Vestre Standvej, 9990 Skagen, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 80 år, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2020 01 51 4012

Program for dagen:

9.00. Vi mødes til en kop kaffe i klubhuset

9.30 Vi klæder om og sejler en tur. Hvis vejret tillader det, sejler vi rundt om havnen og en tur på Grenen, som vi krydser. Måske en tur ned langs vestkysten, inden vi går ind og spiser medbragt frokost. Herefter returnerer vi og sejler ned til Stokrenden, hvor naturvejleder Villy Hansen vise rundt i området og fortælle om kryderurter.

Efter det tager han os med på en tur i den omkringliggende natur, og fortæller lidt om, hvad man kan se i naturen lige nu. Måske får vi lidt tips til brygning af kryddersnapse.

Herefter returnerer vi til kajakklubben, hvor vi runder af. Måske nogen der har lyst til at prøve kræfter med Stand Up Padling, inden de kører hjem.

NB: Turen tilrettelægges efter vejret og deltagerne.

Du skal have færdigheder svarende til DGI Havkajak roer1/Ipp2.

Medbring kajak og personligt udstyr.

Arrangør: Skagen Havkajakklub og Bevæg dig for Livet, Kajak

 

Bevæg dig for livet – Kano og kajak 
Bevæg dig for livet - Kano og kajak vil gerne bidrage til, at endnu flere kommer på vandet i kano og kajak. 
Vi støtter kano- og kajakklubber, der gerne vil tiltrække og fastholde medlemmer. Samtidigt samarbejder vi med kommercielle operatører og andre partnere om at give flere mennesker mulighed for at prøve kræfter med kano- og kajaksporten. 
Vi giver nybegyndere og motionsinteresserede gode oplevelser på vandet og hjælper selvorganiserede til at blive bedre roere. 
 
Projektet løber i perioden 2020-2023 og er et samarbejde mellem DGI og Dansk Kano og Kajak Forbund med det formål at få flere mennesker ud at ro kano og kajak. Vi er en del af den nationale Vision 25-50-75.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer